Asayiş
  • 23.10.2024 14:52

Annesini öldürüp cesedini gardıropta saklamıştı..Cani evladın cezası belli oldu!

Antalya'da Süleyman Sevinç 70 yaşındaki annesi Fatma Sevinç'i canice katletti. Battaniyeye sardığı cesedini, gardıropta gizledi. Komşuların ihbarı ile yakalanan cani evladın yargılanmasında sona gelindi. Annesini öldüren Süleyman Sevinç'e müebbet hapis cezası verildi.

Korkunç cinayet 3 Mayıs 2023 tarihinde Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yaşandı. 70 yaşındaki Fatma Sevinç'ten haber almayan komşuları meraklanıp polis ekiplerini aradı. Olay yerine giden polisler, çilingir yardımıyla eve girdi. Dehşete kapılan polisler yaşlı kadının cesedini battaniyeye sarılı halde bir dolabın içinde cansız bedenini buldu. Olay yerine giden ekiplerin otopsi yapması sonucunda kadının boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

ŞÜPHELİ POLİS TARAFINDAN DURDURULDU…

50 yaşındaki Süleyman Sevinç, 8 Mayıs'ta Antalya'nın Atatürk caddesinde yürürken polis ekipleri tarafından şüpheli bulunarak durduruldu. Polisin ısrarları sorularına dayanamayan Sevinç, yaptığı korkunç cinayeti itiraf etti. Sevinç, polis timi tarafından gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından şüpheli, Alanya'ya getirildi.

"ANNEMİN BOĞAZINA DOĞRU BIÇAĞI BİRKAÇ DEFA SALLADIM"

Süleyman Sevinç polise verdiği ifadede cinayetin kan donduran detaylarını anlattı. Sevinç, annesi Fatma Sevinç'in eşine uygunsuz laflar ettiğini bunun için de tartıştıklarını söyleyerek "Yüzüme birkaç tokat attı. Daha sonra mutfaktaki ekmek bıçağını alarak odamın kapısının girişine geldi ve bana hitaben, 'Ya sen ya ben' diyerek bıçağı salladı.

Bıçağı almak istediğimde elimi ısırdı. Bıçağı aldıktan sonra şuurumu kaybettim. Annemin boğazına doğru bıçağı birkaç defa salladım. Kaç defa bıçağı vurduğumu hatırlamıyorum. Annem yere düştükten sonra onu odamdaki dolabın içerisine koyarak üzerini battaniye kapattım. Daha sonra yerleri temizledim. Olayda kullanılan bıçağı nereye bıraktığımı hatırlamıyorum. O gece evde kaldım. Annemi bu şekilde öldürdüğüm için çok pişmanım" ifadelerini ekledi.

Güncellenme Tarihi : 23.10.2024 14:54

İLGİLİ HABERLER