Spor
  • 14.6.2024 14:54

Anthony Nwakaeme, Süper Lig’e geri dönüyor!

Trendyol Süper Lig'de bir dönem Trabzonspor formasıyla adından söz ettiren Anthony Nwakaeme, bordo-mavililerdeki sözleşmesinin sona ermesinin ardından bedelsiz olarak Suudi Arabistan takımı Al-Fayha'ya transfer oldu. Al-Fayha'dan da ayrıldığını duyuran yıldız oyuncu, yeniden Süper Lig'e dönebilir. Geçtiğimiz sezon ismi Fenerbahçe ile de çok anılan Nwakaeme, sürpriz bir takımla Türkiye'ye geri dönecek. 

Süper Lig'de bir dönem Trabzonspor forması giyen ve takımının son şampiyonluğunda önemli rol oynayan Anthony Nwakaeme, Al Fayha'ya transfer olmuştu.

Süper Lig tarihinde Trabzonspor formasıyla büyük bir iz bırakan Nwakaeme, 2022 yazında takımdan ayrılmıştı.Trabzonspor'un şampiyonluğunda en çok katkı veren isimlerin biri olan Nijeryalı yıldız, formayı giydiği sürece gösterdiği performansla akıllara kazınmıştı.

AYRILIĞI RESMEN AÇIKLANDI

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha, bir dönem Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme'nin takımdan ayrıldığını resmen açıkladı.

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Suudi Arabistan'dan ayrılan Nwakaeme'nin yeni takımıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TÜRKİYE'YE SÜRPRİZ TAKIMLA GERİ DÖNÜYOR

2018-2022 yılları arasında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme, Türkiye'ye geri dönüyor.

Yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'daki takımı Al-Fayha'dan ayrılmıştı.

Ajansspor'un haberine göre; Alanyaspor, Nwakaeme ile transfer görüşmelerine başladı.

Güncellenme Tarihi : 14.6.2024 15:01

İLGİLİ HABERLER