Spor
  • 2.9.2024 12:45

Arda Güler, Ancelotti'ye...Benden özür dileme...

İspanya La Liga'nın dördüncü haftasında Real Madrid sahasında Real Betis'i 2-0 ile geçti. Mücadelenin ardından soyunma odasında Carlo Ancelotti ile Arda Güler arasında dikkat çeken bir konuşma gerçekleşti. İşte detaylar...

İspanya La Liga'nın dördüncü haftasında Real Madrid sahasında Real Betis'i konuk etti. Mücadeleye Arda Güler yedek kulübesinde başladı.

Mücadelenin ilk 45 dakikası golsüz sona erdi. İkinci yarıda da gol bir türlü gelmek bilmeyince Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Brahim Diaz ve Fran Garcia'yı oyuna aldı.Dakikalar 67'yi gösterdiğinde Valverde'nin asistinde Kylian Mbappe topu filelere göndermeyi başararak Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. 75. dakikada kazanılan penaltıda topun başına gelen Fransız yıldız kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Teknik Direktör Carlo Ancelotti, 2-0 kazanılan mücadelede Arda Güler'e şans vermemeyi tercih etti. İspanyol basını maçın ardından soyunma odasında Arda Güler ile Ancelotti arasında yaşananları duyurdu.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, maçın ardından tüm takım soyunma odasındayken Teknik Direktör Carlo Ancelotti içeriye girdi ve doğrudan Arda Güler'in yanına gitti.

'BENDEN ÖZÜR DİLEMEYİN' 
İtalyan teknik adam genç yıldızdan onu oyuna almadığı için özür diledi. Bu sözlerin üzerine Arda Güler ayağa kalkarak, "Bayım benden özür dilemeyin. Kararlarınıza saygı duyuyorum" dedi.

MBAPPE SONUNDA... 
Transfer dönemine damga vuran Kylian Mbappe, yeni takımıyla ligde oynadığı ilk üç maçta gol sevinci yaşamayı başaramamıştı ve bununla birlikte bir yandan da eleştiriler geliyordu.

Güncellenme Tarihi : 2.9.2024 12:49

İLGİLİ HABERLER