Spor
  • 20.9.2024 13:55

Arda Güler, Deniz Undav'ın elini sıkmadı!

Real Madrid ile Stuttgart karşılaştı. Gülen taraf İspanyollar oldu. Alman ekibinin golünü Kürt futbolcu Deniz Undav attı. Türk Milli Takımını seçmeyen Deniz Undav ile Türk Milli Takımının yıldızı Arda Güler'in birbirlerine soğuk durması gözlerden kaçmadı.

Arda Güler’in takımı Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Stuttgart’ı 3-1 mağlup etti.  Arda Güler, mücadeleye yedek kulübesinde başlarken 75’inci dakikada Rodrygo’nun yerine oyuna dahil oldu. Kürt asıllı Alman Milli Takım oyuncusu Deniz Undav, Stuttgart'ın tek golünü atan isim oldu.

Maç sonunda Alman Milli Takımı'nın iki yıldızı Deniz Undav ile Rudiger kısa süreli sohbet etti. Arda Güler'in, Undav'la el sıkışmayı reddettiği iddia edildi.

Undav'a Türk Milli Takımı'nda oynaması teklif edilmiş, Şanlıurfa asıllı oyuncu Kürt olduğunu savunarak Türk Milli Takımı'nda oynamayı reddetmişti.

DENİN UNDAV'DAN REAL MADRİD AÇIKLAMASI

Bu arada Deniz Undav, Real Madrid maçıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

* Madrid'den bir şeyler almak isterdim. Kendimize güveniyorduk, iyi oynadık. Özellikle ilk yarıda. Real'e iyi baskı yaptık ve iyi fırsatlar yarattık. Ancak maalesef bu fırsatları değerlendiremedik.

* Real Madrid'den bile korkmamız gerekmediğini gösterdik. Bu da beni sonraki maçlar için olumlu kılıyor.

* Olağanüstü bir takımımız var. Olağanüstü taraftarlarımız var. Onlara her maçta bir şeyler sunmaya çalışıyoruz. Tercihen her zaman üç puan. Ne yazık ki, her zaman işe yaramıyor.

* Yine de Real Madrid karşısındaki performansımızdan sonra hepimiz kendimizle gurur duyabiliriz. Taraftarların Bernabéu'da bizi nasıl desteklediğini gerçekten takdir ediyoruz. Bu çok özeldi.

* Toni Rüdiger ile iyi anlaşıyoruz. Sahada rakibiz, ondan sonra her şey yolunda. Herkes kendi kulübü için üç puanı garantilemek istiyor. Daha sonra kısa bir konuşma yaptık.

* Gerçekten iyi futbol oynadığımızı, bu şekilde devam etmemiz gerektiğini söyledi. Maalesef şans bizden yana değildi. O çok deneyimli bir oyuncu, bu yüzden bunu duymak güzel.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2024 13:57

İLGİLİ HABERLER