Gündem
  • 10.9.2024 09:18

Arda Güler şov yaptı, İspanya yıkıldı

Türkiye A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci hafta mücadelesinde dün gece İzmir'de İzlanda'yı konuk etti. Arda Güler'in ilk 11'de başladığı karşılaşmada Vincenzo Montella'nın öğrencileri, rakibini 3-1 mağlup etti. Hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu geceye damga vururken Arda Güler de hem yaptığı asistle hem de şık çalımlarla İzmir'de resital sundu. İspanyol basını, Carlo Ancelotti'nin genç prensinin performansına şaşırıp kaldı. İşte detaylar...

3 GOL 3 PUAN

A Millî Futbol Takımı, İzmir'de dün akşam İzlanda'yı konuk etti. Ay-yıldızlılar, rakibini 3-1 mağlup ederek UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu'ndaki ilk 3 puanını aldı ve yeni sezonun ilk millî maç arasını 4 puanla tamamladı.

RESİTAL SUNDU

Arda Güler, İzlanda maçında Kerem Aktürkoğlu'nun üçüncü golünde asisti yapan futbolcu oldu. Genç orta saha oyuncusu ayrıca maçta birçok şık hareket yaparak İzmir'deki futbolseverleri ayağa kaldırdı.

ÇOK MUTLUYUZ

'ÇOK MUTLUYUZ'

Arda Güler, İzlanda maçının ardından şunları söyledi: "Soyunma odasında çok güzel bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde galibiyet izlettiğimiz için çok mutluyuz.

GALLERDE İYİ OYNAMADIK

'GALLER'DE İYİ OYNAMADIK'

Galler'de çok iyi oynamadık ama geçen maçtan hatalarımızdan ders çıkartıp daha iyi oynadık. Taraftarımıza, halkımıza armağan olsun bu galibiyet.

'KEREM AĞABEY İNANILMAZ OYNADI'

İzmir'in kurtuluşunun 102. yılında böyle bir ortamda galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Galler'de tam anlamıyla kendimi gösterememiştik. Bugün çok iyi işler yaptık. Kerem ağabey inanılmaz oynadı, hat-trick'ini tamamlamasına yardımcı olduğum için çok mutluyum."

 

 

 

 

İSPANYA AYAĞA KALKTI

İSPANYA AYAĞA KALKTI

Arda Güler'in müthiş performansına İspanyol basını da kayıtsız kalmadı. Diario AS'ta 'Güler, şüpheleri ortadan kaldırıyor' başlıklı makalede şu ifadelere yer verildi: "Arda Güler'in yüzü yeniden gülüyor Türkiye, Galler'deki beraberliğin ardından kazanma yoluna geri döndü.

'NEREDEYSE DÖRDÜNCÜ GOLÜ...'

Madridli oyuncu topa yardım ederek harika bir ilk yarı oynadı. İkinci yarıda ise Kerem'e üçüncü golün asistini yaptı. Uzaktan vuruşla takımına neredeyse dördüncü golü kazandırıyordu. Türkiye bir kez daha Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir izlenim bırakan takım gibi görünüyor.

YAPTIKLARI DELİLİK

'YAPTIKLARI DELİLİK!'

Arda Güler'in yaptığı ne büyük bir delilik! Onun dün gece yaptıkları sadece seçilmişler içindir. Real Madrid'in Türk oyuncusu harika asisti yaparak millî takımının durumu 3-1'e getirmesini sağladı."

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 09:31

İLGİLİ HABERLER