Gündem
  • 5.7.2024 14:00

Ayşe Ateş'in gözlük şovu...

Öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Atiş meseleşi resmen şova dönüştürdü…
Ülkücü eşinin davasında yanına iki CHP Genel Başkanı'nı alarak oturan Ayşe Ateş, CHP'li vekilleri kendine adeta siper etti..
Her duruşma çıkışında gazetecileri başına toplayıp açıklama yapan Ayşe Ateş, konuşmadan önce muhabirlere sordu; Nasıl böyle güzel çıkar mıyım. Yoksa biraz aşağıda mı tutayım"
Muhabirlerin olur vermesinden sonra İngilizce Okey diyen Ayşe Ateş ardından gözlüğüne taktı. Gözlüğümü de çıkarayım o zaman deyip çıkardığı gözlüğü arkasında Bodyguard gibi duran korumalara verdi.
Biri erkek biri kadın korumalar sanki Cumhurbaşkanı'nı koruyormuş gibi Ayşe Ateş'in gözlüğünü korumaya aldı.
Ayşe Ateş'in şovu bununla da bitmedi. 
Kadın korumaya dönüp, “Başörtüm nasıl düzelt” dedikten sonra koruma ile beraber başörtüsünü düzeltti.
Bütün bunlar tamamlandıktan sonra başladı MHP'ye vurmaya..

Çelik yelekli Ayşe Ateş, güneş gözlüğünü bile devletin koruma polisine tutturuyor!

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden davanın duruşmasına katılan eşi Ayşe Ateş'in hareketi tepki topladı. 'Can güvenliğim yok' diyerek talep ettiği için yanında bulunan polis memuruna kişisel eşyası olan güneş gözlüğünü taşıttırdı.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Duruşma sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklama yapan Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in polis korumalarına 'emir eri' gibi davrandığı görüntüsü tepki çekti. 

"Can güvenliğim tehlikede" diye iddiada bulunan Ayşe Ateş, kendisini koruması amacıyla yanında bulunan polise açıklama sırasında kişisel eşyası olan güneş gözlüğünü taşıttırması sosyal medyada tepki çekti.

Bu görüntünün polislerin itibarını zedelediği yönünde yorumlar yapılırken, bu tür suistimallerin önüne geçmek için acil düzenlemeler yapılması için çağrıda bulunuldu.

Güncellenme Tarihi : 6.7.2024 17:26

İLGİLİ HABERLER