Spor
  • 6.9.2021 14:02

Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'dan Emre Akbaba'yı transfer etti

 Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Galatasaray'dan Emre Akbaba'yı kadrosuna kattı. Deneyimli futbolcu ile 1 yıllık anlaşma sağlandı. Akdeniz temsilcisi transferi resmen açıkladı. Emre Akbaba için, "Evine hoş geldin Emre Akbaba' ifadeleri kullanıldı. Bilindiği gibi Emre Akbaba, Alanyaspor'dan sarı-kırmızılı takıma imza atmıştı.

Son dakika... Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Emre Akbaba, eski takımı Alanyaspor'un yolunu tuttu. Akdeniz ekibinden sarı-kırmızılı takıma 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza atan Akbaba, yaşadığı talihsiz sakatlıklardan dolayı bir türlü dikiş tutturamadı.

2018 yılında Galatasaray'a transfer olan Emre Akbaba, ayak tarak kemiğinin kırılmasıyla yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalmıştı.Deneyimli futbolcu bu sakatlığı atlattıktan bir süre sonra ise Rizespor deplasmanında çok ciddi bir sakatlık daha yaşamıştı. Bacağı iki yerden birden kırılan Akbaba, 7-8 ay daha futboldan uzak kalmıştı.

Emre Akbaba, eski takımı Alanyaspor'a 1 yıllığına kiralandı. Akdeniz temsilcisi transferi sosyal medya hesabından duyurdu.Alanyaspor'dan yapılan paylaşımda, "Yine, yeni, yeniden... Evine hoş geldin Emre Akbaba!" ifadelerine yer verildi.

EMRE AKBABA: ALLAH UTANDIRMASIN

Galatasaray'dan Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba, transferi sonrası Instagram hesabından bir açıklama yaparak sarı-kırmızılı takıma teşekkür etti.

İşte Akbaba'nın o sözleri: "Her zaman, ne yaşarsam yaşayayım, iyi günde kötü günde elimden gelenin en iyisini; sadece kendim için değil bana destek olup emek verenler için de yapmayı hedefledim. Büyük bir umut ve heyecanla geldiğim Galatasaray ailesine, başta Fatih Hoca olmak üzere üzerimde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bana tekrar kucak açarak kendimi gösterme imkanı sağlayan, inandığımız hedeflerde birlikte yol alacağımız Alanyaspor camiasına da yeniden merhaba demek istiyorum. Ben hazırım, Allah utandırmasın..."

Güncellenme Tarihi : 6.9.2021 14:04

İLGİLİ HABERLER