Gündem
  • 14.1.2022 21:27

Azgın azınlık kudurdu!.. Külotla sahneye çıkmayın dedi bir alay küfür yedi

Gelen tepkilere isyan eden İzzet Yıldızhan RTÜK Başkanı'na seslendi!

Gülşen, Hadise ve Hande Yener gibi şarkıcıların sahne kostümleri hakkında “Sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar” diyerek büyük tepki toplayan şarkıcı İzzet Yıldızhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile RTÜK Başkanı’na seslendi.Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan’ın Gülşen, Hadise ve Hande Yener gibi pop yıldızlarının sahne kostümleriyle ilgili söylediği sözler magazin gündemindeki sıcaklığını koruyor.

“Sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar” sözleriyle yoğun eleştirilere maruz kalan İzzet Yıldızhan, sessizliğini bozdu.

 Instagram hesabından bir videolu açıklama yapan Yıldızhan, RTÜK Başkanı’na seslendi.

 "Bazı kadın meslektaşlarımın sahne kostümlerine ilişkin hakaret içermeyen görüşlerimi paylaşmıştım. Ancak bazı TV kanallarında mesleği gazetecilik olmayan kişilerin fütursuz ve mesnetsiz suçlamalarına maruz kaldım" diyen Yıldızhan sözlerine şöyle devam etti;

 Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. Bu konuda şahsıma ve aileme yönelik hakaret ve aşağılama içeren haber ve yorumlara karşı hukuki süreci başlattığımı söylemek isterim"

 "AİLEM ÇOK SIKILDI VE ÜZÜLDÜ"

 Sözlerini sürdüren Yıldızhan, "RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve değerli üyelerine sesleniyorum. Kimse, insanlara kolayca bu kadar hakaret etmemeli. Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem çok sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın Sayın RTÜK Başkanı ve değerli üyeleri..." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.1.2022 00:00

İLGİLİ HABERLER