Spor
  • 24.6.2021 19:01

Aziz Yıldırım : Ali Koç İrfan Can'ı 11 milyona alıp kazıklandı

 Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü! 'Fenerbahçe'yi bu hale getirdin Ali Koç, İrfan Can transferi...'

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, basın toplantısına başlarken bir daha Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını ifade etti. Yıldırım, Ali Koç yönetimini eleştirirken 'Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım.' dedi. Aziz Yıldırım, transfer politikasının yanlış olduğunu belirtirken, İrfan Can Kahveci'yi Galatasaray'ın elinden almak için 11 milyon euro ödendiğini söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin geleceği için toplandıklarını ifade eden Aziz Yıldırım, başkanlık için aday olmayacağını ifade etti. 'Ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak için toplandık.' diyen Aziz Yıldırım, mahallede bile böyle bir listenin olmayacağını belirtti. Fenerbahçe'nin mal varlığının borçlarından fazla olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, 'Ali Koç hesap bilmiyor.' dedi. Fenerbahçe'nin küme düşmekten son anda kurtulduğunu ifade eden Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının detayları haberimizde...

Aziz Yıldırım, 'Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim.' diyerek Ali Koç'a yüklendi. Koç yönetiminde bazı kişilerin kendisini hedef alan açıklamalar yaptığını belirten Aziz Yıldırım, 'İnsanları kandırmayın, ben Fenerbahçe'nin kendisiyim. Bizi rakip görme bizi rakip görmen için 20 sene başkanlık yapman lazım.' dedi.

SON DAKİKA: AZİZ YILDIRIM'DAN ALİ KOÇ'A SERT SÖZLER!

Arkadaşlarımızla toplandık. Fenerbahçe için ne yapmalıyız? diye. 3 yıl için demeç vermeyeceğiz diye söz birliği yaptık. Bugüne geldik. Dün verdiğimiz söz bitmişti. Bugünden sonra Fenerbahçe'ye yapılan zararların sonrasında kamuoyunu bilgilendireceğiz. Gerekeni yapacağız. 3 senedir enkaz edebiyatı var. Bu doğru değil. Neyin ne olduğunu herkes görecek. 1998 yılında bir oyla başkan seçildik. Geldiğim günden bıraktığım Fenerbahçe'ye çok fark var.

'ALİ KOÇ FENERBAHÇE'DE BİR AĞAÇ DİKTİ Mİ?'

Ali Koç, Fenerbahçe'de bir ağaç dikti mi? Ali Koç, Fenerbahçe'ye neden başkan olduğunu anlamamış. O 16 bin üye Ali Koç'u Beyaz Atlı Prens zannetti. Başkan diyor ki, 'Beşiktaş ve Galatasaray'ın bizden fazla mal varlıkları var' Beşiktaş'ın Galatasaray'ın nesi var? Ben Fenerbahçe'ye geldiğim günden beri, "Paraları harcayalım 1 sene daha şampiyon olalım, kulübe bir şey kalmasın" mantığıyla hareket etmedik.

'FENERBAHÇE AZ DAHA KÜME DÜŞÜYORDU...'

Fenerbahçe tarihinde 2 kez küme düşüyordu. Bir kez Ali Şen döneminde, bir kez de Ali Koç döneminde. 'Ben şampiyonluk sözü vermedim' dedi. Fenerbahçe'ye başkan olan herkes şampiyonluk sözü vermek zorundadır.

'MADEM PARA YOK 52 OYUNCUYU NASIL ALDIN?'

Sen 52 oyuncu aldın. Madem para yok nasıl 52 oyuncu aldın. 6 tane hoca değiştirdin, bu hocalara para vermedin mi? Fenerbahçe'nin nereye gittiğini kimse bilmiyor. Gençleşeceğiz dedi herkes de ona inandı. Sonra geldiğimiz nokta ne?

'İRFAN CAN'I 11 MİLYON €'YA ALDILAR!'

Mesut Özil'i, İrfan Can Kahveci'yi kaça aldılar? Bilen var mı? Ben söylüyorum. Bugüne kadar TFF'ye 1 lira göstermediler. Galatasaray ve Marsilya İrfan Can için 4 milyon € verdi. Biz kaça aldık? 11 milyon €. Sakın beni yalanlamaya kalkmasınlar. Evrakları yayınlarım.

'BÖYLE BAŞKANLIK YAPACAKSAN BIRAK GİT!'

Böyle başkanlık yapacaksan bırak git. Para yoksa, parası olan gelir. Hep para para diyorsun. Sende para çok. Bunun için seçti seni insanlar. Sen de para vermeyeceksen.... Bundan sonra her sözüne karşılık iki sözüm olacak. Susmayacağım. Bundan sonra protokolde oturacağım. Görecekler beni.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2021 19:06

İLGİLİ HABERLER