Spor
  • 30.3.2012 03:52

Aziz Yıldırım futbolculara gözdağı verdi

Futbolculardan bu sene mutlaka şampiyon olmalarını isteyen Aziz Yıldırım, "Bu iş olana kadar kimse sözleşmeden bahsetmesin.Şampiyon olunmamasının faturasını sene sonunda keseceğim.Herkes aklını başına toplasın" dedi.
Fenerbahçe Başkanı, önceki gün idmana gönderdiği Asbaşkan Şekip Mosturoğlu vasıtasıyla oyuncuların dikkatini çekti. Teknik Direktör Aykut Kocaman’a yönetimin tam destek verdiğini hatırlatan Mosturoğlu, Başkan Yıldırım’ın bu zorlu süreçte takım içinde birlik ve beraberlik istediğini bildirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile hemen hemen her gün tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde görüşmeler yapıp Futbol Federasyonu’na verilecek savunmayı hazırlayan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, önceki gün Can Bartu Tesisleri’nde buluştuğu futbolculara uyarılarda bulundu.
Trabzonspor maçı öncesi takımda yaşananları öğrenip, başkandan mesajlar getiren Mosturoğlu bazı futbolcuların kafalarının karışık ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’a tepkili olmasını hoş karşılamadıklarını, bu süreçte herkesin dikkatli davranması gerektiğini bildirdi.
Galatasaray maçından bu yana yaşanan tartışmaları, basında çıkan haberleri ve futbolcuların durumunu yerinde incelemek üzere tesislere gelen Mosturoğlu, önemli Trabzonspor maçı öncesi hem tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’ın düşüncelerini takıma aktardı, hem de yönetimin beklentilerini dile getirdi.
Yıldırım’ın takımın bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini istediğini ileten Fenerbahçe Asbaşkanı son iki haftayı kayıpsız atlatmaları halinde ligin en büyük favorisi olacaklarının altını çizdi.

Gözdağı da verdi
Teknik Direktör Aykut Kocaman’a tam destek verip bunu da tüm futbolculara aktaran Mosturoğlu, ligin devam ettiğini hatırlattığı futbolculara gözdağı vermeyi de ihmal etmedi. Fenerbahçe’nin şampiyon olma olasılığını gözardı eden futbolcular olursa, onlarla ileride uzlaşamayacakları bilgisini veren Mosturoğlu, yönetimin kararlılığını gösterdi ve tesislerden ayrıldı.

Rest çektiler
Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yönetim, futbolculara önemli Trabzonspor maçı öncesi son bir rest çekip, sezon sonuna kadar kimsenin yeni sözleşme için kendilerine gelmemesi gerektiğini, isteyenin şimdiden talibi olan kulüplerle görüşme ve anlaşma yapabileceğini açıkladı. Hemen her gün farklı bir yayın organına konu olan Fenerbahçeli futbolcuların yeni anlaşma yapma isteği veya transfer teklifi aldığı haberleri üzerine harekete geçen sarı - lacivertli yönetim, sezon bitmeden hiç kimse ile masaya oturulmayacağını, ancak sezon sonunda her futbolcu ile görüşme yapılacağını duyurdu. Yönetim futbolculardan transferle ilgili kamuoyuna bilgi yaymamalarını da istedi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:13

İLGİLİ HABERLER