Spor
  • 22.5.2008 16:22

AZİZ YILDIRIM'DAN BURAK YILMAZ VE SELÇUK İNAN AÇIKLAMASI

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kendisini aradığını ve Vestel Manisasporlu Burak ve Selçuk ile ilgili düşüncelerini sorduğunu, kendisinin de bu oyuncuların bonservis bedellerinin yüksek olduğunu, bu sebeple de bu oyuncularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmadıklarını açıkladı.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde bir açıklama yapan Başkan Aziz Yıldırım, "Basınımızda Vestel Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile ilgili olarak Trabzonspor Başkanı Sayın Sadri Şener'in beni aradığı ve aramızda yaptığımız görüşmede karşılıklı jestlerin yapıldığı ya da tekliflerin olduğu öne sürülmektedir. Sayın Şener beni aradı ve bu oyuncular ile ilgili olarak düşüncelerimizi sordu. Ben de bu oyuncuların bonservis bedellerinin yüksek olduğunu o sebeple de herhangi bir girişimde
bulunmadığımızı kendisine ilettim. Bunun dışında Sayın başkan ile aramızda herhangi pazarlık ya da benzeri bir konuşma geçmemiştir" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER