Asayiş
  • 18.6.2024 18:24

Babasının hediyesi sonu oldu!

İstanbul'da 16 yaşındaki Furkan Samet Göktürk, babasının hediye ettiği motosiklet ile kaza yaptı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz genç doğum gününe 3 gün kala toprağa verilirken o detay, yürek yaktı!

Feci kaza, 14 Haziran Cuma günü, saat 12.30 sıralarında, Tahtakale Mahallesi Melisa Sokak'ta meydana geldi. Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Furkan Samet Göktürk (16), okulun Ayyıldız robotik takımı mekanik kaptanı olarak ekibiyle birlikte katıldığı yarışmalardan derecelere girdi.

Liseli Furkan Samet Göktürk’ten kahreden haber: Babasının hediyesi sonu oldu!Baba Şahin Göktürk, oğlu Furkan Samet'in başarısını tebrik etmek için yaklaşık 7 ay önce bir motosiklet hediye etti. İddiaya göre; 7 ay boyunca oturduğu siteden motosikletle hiç dışarı çıkamayan Furkan Samet, 14 Haziran Cuma günü karnesini aldıktan sonra eve geldi. Karne sevincini ailesiyle paylaşan Furkan Samet, babasının hediye olarak aldığı 34 HRT 442 plakalı motosikletle arkadaşlarının yanına gitmek için yola çıktı.

Güncellenme Tarihi : 18.6.2024 18:33

İLGİLİ HABERLER