Spor
  • 30.9.2023 22:32

Bahadır'ın duvarını Zaha deldi

Galatasaray'da Zaha sahnede! 11'deki ilk maçında müthiş gol...

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nün kalecisi Bahadır Güngördü'yü geçmekte sıkıntı yaşarken sahneye çıkan ilk kez takımıyla 11'de yer alan Wilfried Zaha oldu. Fildişi Sahilli yıldız, 2-1'lik galibiyette attığı müthiş golle takımının geri dönüşünü başlatan isim oldu.

Wilfred Zaha duvarı deldi!

Galatasaray bu golden sonra Başkent ekibinin kalesinde müthiş bir baskı kurdu ve sonunda Wilfred Zaha, 56. dakikada kaleci Bahadır'ı mağlup etmeyi başardı.

Skora dengeyi getiren Galatasaray baskılı oyununu sürdürerek 70. dakikada bir gol daha buldu. Sacha Boey'in vuruşunda topu çizgiden çıkarmak isteyen Hayrullah topu kendi ağlarına yolladı ve maçın skoru belirlendi: 2-1

KARŞILIK WILFRIED ZAHA'DAN!

Galatasaray, Ankaragücü kalecisi Bahadır Güngördü'yü geçmekte zorlanırken sahneye çıkan isim Wilfried Zaha oldu. 56. dakikada ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Zaha'nın sağ ayağıyla yaptığı sert vuruş, Bahadır Güngördü'yü çaresiz bıraktı. Fildişi Sahilli yıldız, Galatasaray formasıyla ilk golünü atarak takımına beraberliği getirdi.

İLK KEZ 11'DE YER ALMIŞTI

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha, Ankaragücü mücadelesine 11'de başladı. Bu sezon oynadığı 5 maça sonradan dahil olan Zaha, Ankara ekibi karşısında ilk kez 11'de görev aldı.

Güncellenme Tarihi : 30.9.2023 22:36

İLGİLİ HABERLER