Asayiş
  • 9.11.2005 02:10

BAKIRKÖY'DE BUNALIMA GİREN ŞAHIS TABANCAYLA 4 KİŞİYİ YARALADI!..

MAHMUT SEZER
İSTANBUL (İHA)- İddiaya göre, Nezahat Yılmaz (39) geçtiğimiz günlerde eşi Sadık Yılmaz'dan ayrılıp ilk eşine döndü. Nezahat Yılmaz'ın parası bittiği için kendisini terk ettiğini düşünen ve bunu hazmedemeyen Sadık Yılmaz bunalıma girdi. Yılmaz, bugün 21.30 sıralarında Nezahat Yılmaz'ın oturduğu Zuhuratbaba Mahallesi Rauf Yekta Sokak'taki eve geldi. Burada ikili arasında tartışma çıktı.

Yanında getirdiği kurusıkıdan bozma saçma atan tabancasını çeken Sadık Yılmaz önce Nezahat Yılmaz'ı daha sonra da eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Servet Ergin Paketçi'yi (13) karnından ve bacağından yaraladı. Olayın ardından kaçmaya çalışan öfkeli koca, apartmanda kendisine engel olmak isteyen Kemal Tapu'yu (23) bacağından, olay yerine sevk edilen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro'da görevli polis memuru Selim Daldal'ı ise sol omzundan vurdu.

Yaralılar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 3'ü tedavi altına alınırken, polis memuru Daldal ilk müdahalesinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından kaçan Sadık Yılmaz polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:42

İLGİLİ HABERLER