Spor
  • 8.7.2024 20:35

Barış Alper Yılmaz dünya devine...

Süper Lig'de transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, transferde düğmeye bastı. Cimbom, arayışlarını sürdürürken, takımın yıldızlarından olan Barış Alper Yılmaz ile ilgili bomba bir haber çıktı. EURO 2024'te gösterdiği performansla değerine değer katan Barış, Avrupa devlerinin radarına girdi. Yıldız oyuncunun transferi için eski Galatasaraylı Ryan Babel de devreye girdi.

Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, transferde düğmeye bastı.

Cimbom, arayışlarını sürdürürken, takımın yıldızlarından olan Barış Alper Yılmaz ile ilgili bomba bir haber çıktı.EURO 2024'te gösterdiği performansla değerine değer katan Barış, Avrupa devlerinin radarına girdi.

Yıldız oyuncunun transferi için eski Galatasaraylı Ryan Babel de devreye girdi. İşte tüm detaylar...

DEVLER PEŞİNDE

Galatasaray'daki 3. sezonuna girmeye hazırlanan 24 yaşındaki futbolcu, sezonlar içerisindeki dönüşümüyle dünya devlerini peşine taktı.

Son olarak EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla sıra dışı bir performans sergileyen Barış Alper için Galatasaray da bonservisini belirledi.

MANU VE ASTON VİLLA YAKIN TAKİPTE

Hollanda maçında Van Dijk'e kurduğu üstünlükle dikkatleri üzerine çeken Barış için Avrupa devleri sırada.Manchester United ve Aston Villa başta olmak üzere birçok kulübün ilgilendiği 2000 doğumlu oyuncuya İtalya, İspanya ve Fransa'dan teklifler bekleniyor.Boey'yi 30 milyon Euro'ya satan Galatasaray, aynı rakamı Barış Alper için düşünüyor.

24 yaşındaki futbolcu için 25 milyon Euro'nun altında gelecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak ve pazarlıklarda 30 milyon Euro zorlanacak.

BABEL'DEN AJAX'A ÖNERİ

Türkiye kariyerinde Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giyen Ryan Babel'den Ajax'a transfer önerisi geldi.Hollandalı Babel, Ajax'a Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı önerdi.

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ile birlikte oynadıkları dönemin ardından milli oyuncunun kendini geliştirdiğini söyleyen Babel, "Gelişimiyle birlikte çok daha iyi bir oyuncu oldu." ifadelerini kullandı.


24 yaşındaki futbolcunun Ajax'a transfer olması durumunda kendisini daha da geliştirebileceğini söyleyen Babel, "Klasik bir sağ kanat oyuncusu.

Güncellenme Tarihi : 8.7.2024 20:41

İLGİLİ HABERLER