KAYNAK : Haber Vitrini
ANKARA - Başbakanlık'tan kadrolaşma iddialarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ''Başbakanlık personelinin envanterinin çıkarılarak dosyaların farklı bir amaç için incelenmesinin söz konusu olmadığı, kadrolaşma iddialarının tamamen hayal mahsülü olduğu'' belirtildi.
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, bir gazetede yer alan ''Başbakanlık'ta Dosya Skandalı'' başlıklı haberin gerçeklerle hiçbir ilgisi olmadığı kaydedildi.
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, ''Başbakanlık personelinin envanterinin çıkarılarak dosyaların farklı bir amaç için incelenmesi söz konusu olmadığı gibi çalışanlarla ilgili bazı belgelerin fotokopilerinin alınarak AK Parti Genel Merkezi'ne gönderildiği yolundaki maksatlı haber de gerçeği yansıtmamaktadır. Keza, AK Parti Genel Merkezi'nde hükümetin kadrolaşmasını sağlayacak gizli bir ekip kurulduğu yolundaki iddia da tamamen hayal mahsulüdür'' denildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:49