Gündem
  • 16.8.2015 11:54

Başkomiser Ahmet Çamur'un 3 çocuğu yetim kaldı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne Ankara’dan görevli olarak giden Polis Özel Harekat Başkomiseri Ahmet Çamur, yol kesen teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü.

3 ÇOCUĞU YETİM KALDI

Şehidin hakim eşi Gökçen Çamur, haberi tatil için geldiği Samsun’un Atakum İlçesi’ndeki baba evinde aldı. Şehit haberiyle yıkılan 3 çocuk annesi Gökçen Çamur, Ankara’dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait özel jetle Van’a gitti.

GÖREVİNİN SON GÜNÜ ŞEHİT DÜŞTÜ

Elanur (11), Begüm (7) ve Tuğçe (3) isminde 3 kız çocuğu babası olan Ahmet Çamur’un, Ramazan ayının 2’nci haftasında Ankara’dan görevli olarak Şemdinli’ye gittiği ve görevinin son gününde şehit düştüğü belirtildi.

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Şemdinli'de Başkomiser Ahmet Çamur'un şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada biri kadın 4 terörist öldürüldüğü öğrenildi. İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçleri arasında çıkan ve 1 özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda, biri kadın 4 terörist öldürüldü. Bölgede operasyon sürüyor.

 

 
 
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:51

İLGİLİ HABERLER