Spor
  • 10.1.2022 22:54

Belhanda'nın gol sevinci Kadıköy'ü fena karıştırdı

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında konuk ekipte forma giyen Younes Belhanda attığı golün ardından büyük bir sevinç yaşadı. Faslı futbolcunun sevincini Fenerbahçe tribünlerinin önüne giderek yaşaması saha içerisini bir anda karıştırdı.

Adana Demirsporlu futbolcu Younes Belhanda, Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig maçında attığı golden sonra tepki çeken bir gol sevincine imza attı.

Faslı futbolcu, sevincini Fenerbahçe tribünlerinin önüne giderek yaşarken forma numarasını işaret etti. Belhanda bunun yanı sıra Galatasaray forması giydiği dönemde Fenerbahçelilere karşı yaptığı 'ağlama' işaretini de yaptı ve tribünlerin tepkisini çekti.

Bu esnada Mert Hakan Yandaş, Belhanda'nın üzerine yürüdü ve yaşanan gerginlik sonrasında iki futbolcu da sarı kart gördü.

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki mücadelenin ikinci yarısının 35. saniyesinde Younes Belhanda, fileleri havalandırdı.

Adana Demirspor'u öne geçiren Belhanda, önce sıklıkla yaptığı arka arkaya taklalar ile gol sevincini yaşadı. Faslı futbolcu, bu sevinç sonrası Fenerbahçe tribünlerine dönerek ağlama işareti yaptı.

 

Belhanda dan gol sonrası  Fener ağlama  sevinci #1


 

 

MERT HAKAN TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, bu hareket üzerine Belhanda ile tartışmaya başladı. İki takım oyuncuları, bu gerginliği bitirmek için araya girdi.

Maçın hakemi Halil Umut Meler, santradan önce her iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.

Fenerbahçe tribünleri de bu olay sonrası Younes Belhanda'ya tepki gösterdi.

 

Belhanda dan gol sonrası  Fener ağlama  sevinci #2

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.1.2022 22:48

İLGİLİ HABERLER