Gündem
  • 1.2.2007 12:22

BEN HİÇ KİMSEYE AŞIK DEĞİLİM, BABAMA AŞIĞIM

RAMAZAN CİN
İSTANBUL  - Ünlü manken Tuğba Özay, tiyatroculuğa soyundu. Özay, magazin dünyası ile dalga geçilecek oyunda şarkı da söyleyecek. Prova öncesinde kameralar karşısında şarkı söyleyen Tuğba Özay, "Abdullah Şahin Tiyatrosu'nda oynayacağım. Oyunumuz sosyal mesaj veren bir oyun. Magazin dünyasındaki olayları 'ti'ye alan bir oyun olacak. Oyunda şarkı da söyleyeceğim. Provalarımız başlıyor" dedi.


Kuruçeşme'de bir tanıtım toplantısına katılan Tuğba Özay, güzellik sırlarını anlatırken kadınlara ilginç tavsiyelerde bulundu. Ünlü manken Tuğba Özay, güzelliğin sırlarını anlatırken kadınlara "bol bol spor yapıp, sevişin" tavsiyesinde bulundu.


Özay, tavsiyelerini şöyle sürdürdü: "Yüz güzelliğim için bal ile yoğurdu karıştırıp maske yapıyorum. Yüzüme uyguluyorum. Gözlerime ise salatalık kabuklarını koyarak kompress yapıyorum. Zaman zaman da çay ile de uygulama yapıyorum. Bir tencereye su koyup, kaynatarak yüzüme buhar banyosu yaptırıyorum. Elma ve domatesi mutlaka yesinler. Domates vücudun rengini düzenliyor. Kışın sürekli havuç yesinler. Çünkü yazın bronzlaşmak için havuç mutlaka gerekli. Saçlarına zeytinyağı ile uygulama yapsınlar. Bol bol spor yapın bir de sevişin"


Özay, son günlerde gündemden düşmeyen manken Doğa Bekleriz'e de yorgun olduğu zamanlarda buzlu suyla masaj yaparak rahatlattığını söyledi.


Ünlü sanatçı Nükhet Duru'nun "Ben bugüne kadar yetişkin erkek görmedim" şeklindeki açıklamasına da destek veren Özay, "Evet Nükhet hanım doğru söylüyor. Yetişkin erkek yok erkekler hemen her yaşta çocuk ruhludur. Her ne kadar maço, kro, otoriter ve astığım astık kestiğim-kestik gibi dursalar da çocuk ruhludurlar" diye konuştu.


Kadınların ise çok daha güçlü olduğunu anlatan Özay, "Kadınlar ayakları yere basan tavır sergiler. Erkekler ise çocuk gibidir. Ben erkekleri seviyorum. Kadınlar erkeklere, erkekler de kadınlara muhtaçdır" ifadelerini kullandı.


Hayatında hiçbir kimse olmadığını anlatan Tuğba Özay, şöyle konuştu: "Bir zamanlar çılgınlar gibi sevmiş olduğum, çok acılar çektiğim, severken çok çelişkiler yaşadığım bir ilişkim oldu. Sonrasında bitti ama daha da belimi doğrultamadım. Şimdi artık hayatımda kimse yok. Duygularımın örselendiğini düşünüyorum artık. Mantığım daha çok ön planda diyebilirim"
Babasına aşık olduğunu ve ailesini hak edecek biriyle beraber olmak istediğini dile getiren Özay, sözlerini şöyle tamamladı: "Sevdiğim kişi babamı hak edecek biri olması lazım. Daha önceki babamı hak etmedi. Babamı bu nedenle çok üzdüm. Babam haketmediğim halde yine benim yanımda oldu. Babamı çok ama çok seviyorum. Ben babama aşığım. Ailem her şeyden üstün benim için. Onlar için ölürüm. Onlara bir şey olacaksa benim ömrümden veririm."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:25

İLGİLİ HABERLER