Spor
  • 19.9.2024 22:00

Benfica'yı milliler sırtlıyor: Önce Kerem Aktürkoğlu sonra Orkun Kökçü...

Avrupa Türkleri konuşuyor! Benfica'yı milliler sırtlıyor: Önce Kerem Aktürkoğlu sonra Orkun Kökçü...

 Benfica'da forma giyen iki milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Şampiyonlar Ligi'ne müthiş başladı. Galatasaray'dan transferin son günlerinde Portekiz ekibine katılan Kerem Aktürkoğlu, henüz ikinci maçında taraftarları kendisine hayran bıraktı. Benfica'nın değişmezlerinden olan Orkun Kökçü ise Sırbistan maçına damga vurdu. 

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Eylül 2020'den bu yana formasını giydiği Galatasaray'daki en iyi sezonunun ardından Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu.

DEVLER LİGİ'NDE İLK GOL

Benfica'nın sağ kanattan gelişen atağında Di Maria pasını Bah'a aktardı. Bah, ceza sahası içi sağından pasını arka direğe çıkardı.Kerem Aktürkoğlu, arka direkte çizgi üzerinde topu tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.Bu golle birlikte Benfica formasıyla çıktığı ikinci maçında da golle buluşan Kerem Aktürkoğlu, Portekizli taraftarları kendine hayran bıraktı.

Benfica'da Şampiyonlar Ligi'ne de golle başlayan milli futbolcu, performansında önemli bir sıçrama yakaladı.

Portekizli birçok taraftar sosyal medyada Kerem Aktürkoğlu'nun performansına övgüler dizerken milli futbolcu için işler iyi durumda ilerliyor.Karşılaşmanın 29. dakikasında ise bu kez sahneye bir diğer milli oyuncumuz Orkun Kökçü çıktı ve skoru 2-0'a getiren gole imza attı.

Güncellenme Tarihi : 19.9.2024 20:40

İLGİLİ HABERLER