Spor
  • 31.8.2024 11:12

Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv ekibiyle eşleşti, İsrail tezgaha başladı

TÜPRAŞ Park kapanacak! İsrailliler istedi, UEFA Beşiktaş'ı cezalandıracak
Geçen sezon EuroLeague maçları için güvenlik nedeniyle İstanbul'a gelmeyen İsrail takımları bu kez de UEFA'yı köşeye sıkıştıracak. Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçının başka şehre alınmasını sağlayacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv ekibiyle eşleşti... ilk maç İstanbul'da oynanacak. Ancak İsrail ekipleri EuroLeague maçları için geçen sezon Türkiye'ye gelmedi. Karşılaşmalar farklı şehirlerde oynandı. Bu sene de benzer bir durum söz konusu.

FENERBAHÇE BEKO RESMEN DUYURDU

Geçen yıl Kasım ayında Maccabi Tel Aviv'in basketbol takımının Fenerbahçe Beko ile Ülker Arena'da oynanması planlanan karşılaşması EuroLeague yönetimi tarafından Belgrad'a alındı.

TÜPRAŞ PARK'TAN MAÇ ALINABİLİR

İsrail ekibinin benzer bir güvenlik gerekçesi belirterek İstanbul'a gelmemek için UEFA'ya başvurması bekleniyor... geçen sezon EuroLeague yönetiminin aldığı kararın bir benzerinin UEFA tarafından da alınması durumunda siyah-beyazlılar Maccabi Tel Aviv'le iç sahada yapacağı maçı başka şehirde oynamak zorunda kalacak.

BÖYLE DURUMLARDA MEKAN ALMANYA

Daha önce böyle durumlarda Türk takımları karşılaşmalarını Almanya'da oynamıştı... eğer UEFA'dan maçın stadının değişmesiyle ilgili bir talep gelmesi durumunda siyah-beyazlıların Hollanda ya da Belçika'da da bir stat seçebileceği iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2024 11:20

İLGİLİ HABERLER