Spor
  • 5.6.2021 10:40

Beşiktaş'ta Danny da Costa geliyor Dorukhan gidiyor

BEŞİKTAŞ'TAN ABOUBAKAR'A REST!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, golcüsünden acil olarak kararını vermesini istedi, eğer imza atmazsa yeni bir yol haritası belirleyeceklerini dile getirdi. Milliyet'in haberine göre; Golcü transferi konusunda önceliğini, sözleşmesi sona eren Vincent Aboubakar’a veren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kamerunlu futbolcudan bir an önce karar vermesini istedi. Yine performansa dayalı ve geçen seneki rakamlara biraz takviye yaparak teklifte bulunan Çebi, Aboubakar’ın imza atıp atmayacağının kararını bir an önce vermesini istedi. Aboubakar, siyah-beyazlıların önerisine olumlu cevap vermezse, Başkan Çebi de buna göre bir yol haritası belirleyecek ve yeni adaylara yönelecek.

BEŞİKTAŞ DANNY DA COSTA İLE ANLAŞTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Mainz forması giyen Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı. beIN SPORTS'un haberine göre; Rosier için Sporting Lizbon'un yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle alternatif arayışına giden Beşiktaş yönetimi, Bundeslıga ekiplerinden Mainz forması giyen Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı.

RIDVAN YILMAZ'A İKİ ALMAN DEVİ TALİP

Beşiktaş ile çifte kupa kazanıp ardından da EURO 2020 kadrosuna alınan Rıdvan Yılmaz için iki Alman kulübü nabız yokluyor. Sabah'ta yer alan habere göre; 20 yaşındaki oyuncu konusunda sezon başında da istekli olan Stuttgart ile birlikte Hoffenheim de devrede. Siyah beyazlıların eski futbolcusu Andreas Beck'in de Stuttgart için dahil olduğu transferde yönetim 5 milyon Euro'nun altında gelecek rakamlara sıcak bakmıyor. Rıdvan'ın şampiyona sonrası kıymetinin daha da artacağı düşünülürken, gelecek yılın kadro planlamasında da yeri hazır. Genç oyuncu bu sezon ligde 18 maçta 1 gol, 2 asist kaydetti.

DORUKHAN TOKÖZ CELTA VIGO YOLUNDA

Transfer döneminin başlıca gündemlerinden biri olan Dorukhan Toköz konusunda büyük soru işareti yanıt buldu, şu an A Milli Takım ile birlikte EURO 2020’ye hazırlanan yıldız futbolcunun geleceği büyük ölçüde netleşti. 9 Temmuz 2018’de sadece 150 bin Euro karşılığında Eskişehirspor’dan Beşiktaş’ın yolunu tutan ve sezonu çifte kupayla kapatan siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 1 Temmuz’da resmen sona erecek 25 yaşındaki orta saha, İspanya La Liga’da sezonu 8. sırada tamamlayan Celta Vigo ile büyük ölçüde el sıkıştı. Dorukhan Toköz’ün EURO 2020’nin ardından yeni kulübü ile resmi imzayı atması bekleniyor.

Spor Arena / İsmail ER -

Güncellenme Tarihi : 5.6.2021 10:45

İLGİLİ HABERLER