Beşiktaş'ta transfer hareketliliği!
Valerien Ismael önderliğinde yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Kadrosunu derinleştirmek isteyen Beşiktaş, transfer listesindeki isimler için harekete geçti. Yönetim, transfer için oyuncuya teklifini yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, eksik defans üçlüsünü sol bek Umut Meraş ile takviye edip, Rosier'in yerine de sağ kanat beki santrfor Kenan Karaman'a emanet etmeyi planlıyor.Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrılmak için sıra dışı denemeler yapıyor. Montero, Vida ve Rosier'in yokluğunda savunmayı kurmakta zorlanıp kararsızlıklar yaşayan Fransız hoca, her antrenmanda farklı bir deneme yapıyor.
KANATLARDA 2 İSME SARILDI
Üçlü savunmadan taviz vermek istemeyen 46 yaşındaki teknik adam, hafta başında Serdar ve Welinton ile birlikte Necip Uysal'ı denediği savunma hattına sürpriz bir isim koymayı düşünüyor. Son iki antrenmanda sol bek Umut Meraş'ı stopere çeken İsmael, Welinton'ı merkeze aldı ve Serdar'ı ise sağ stoper olarak çalıştırdı.
TAHTADA TAKTİK DERSİ VERİYOR
İki oyuncuyu da antrenmanlarda alışılagelmişin dışında oynatan Fransız hocanın, derbi öncesi kafaların karışmaması ve sahada özellikle savunma işleyişinin doğru oturması adına taktik tahtasını yanından ayırmadığı belirtildi.
İsmael, iki gündür sahanın ortasına kurduğu taktik tahtasından başta Umut ile Kenan olmak üzere oyuncularına görseller ve çizimlerle birlikte uygulamalı olarak neler yapmaları gerektiğini aktarıyor.
Siyah-beyazlı teknik adamın, ekibine video analizlerin yanı sıra bireysel olarak Fenerbahçeli oyuncuların sahadaki artı ve eksilerini de hazırlattığı, görüntüleri bugün kampa girdikten sonra kendi oyuncularına teslim ederek ödevlerine çalışmalarını isteyeceği öğrenildi.
VİDA'YA VEDA ZAMANI
2017-18 sezonunun devre arasında Beşiktaş'ın kapısından içeri adım atan Domagoj Vida'nın veda vakti geldi. Hırvat futbolcuyla ilgili düşüncelerini değiştiren teknik direktör Valerien İsmael, yönetimden yeni sezon için stoper önerileri istedi.Vida, sözleşme yenilemek için 1.5 milyon Euro'yu kabul etmişti ancak İsmael'in göreve gelmesiyle yönetim rapor bekleyişine girdi. Performansı beklentileri karşılayamayan 33 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda kadroda düşünülmediği kaydedildi.
MUSTAFA EL YAKIYOR
Beşiktaş'ın devre arasında da kadrosuna katmak istediği Mustafa Eskihellaç'ın, transfer edilmesi için Yeni Malatyaspor'daki akıbeti bekleniyordu. Futbolcunun alacakları için Malatyaspor'a ihtarname gönderilirken, ödemenin son günü de 6 Mayıs olarak belirtilmişti.
Ancak Malatya cephesi sözleşmesini feshetme hakkının son gününde 25 yaşındaki futbolcunun 2 milyon TL'lik alacağını hesabına yatırarak bedavaya gidişini önlemiş oldu. Böylece artık başarılı sağ kanat oyuncusunu isteyen bonservis ödemek zorunda.
Güncellenme Tarihi : 7.5.2022 16:19