Spor
  • 12.6.2024 13:11

Beşiktaş'tan defansa 33'lük çifte yıldız

Hasan Arat yönetimi takımın başına teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'u getirdi ve transfer görüşmelerine de hız verdi. Hollandalı hocanın istekleri doğrultusunda adımlarını atan yönetim, 2 yıldız oyuncuyu transfer ediyor.

İLK TRANSFER BELLİ OLDU

Siyah-beyazlılar, yaz döneminde ilk transferini bitirdi. Ocak ayında da kadroya dahil edilmek istenen ancak Valencia'dan ayrılarak Atletico Madrid'in yolunu tutan Gabriel Paulista, bu kez istekli davrandı ve Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

PAULİSTA BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR

Başkan Hasan Arat'ın da onay vermesinin ardından Brezilyalı stoperin uçağı ayarlandı.

Yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da istediği 33 yaşındaki oyuncu, bugün İstanbul'a gelecek ve 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.Paulista, sezon başına 2.5 milyon Euro garanti ücret ve 500 bin Euro da imza parası alacak.

SAVIC İÇİN GÖRÜŞMELER HIZLANDI

Savunmada ciddi değişime gitmeyi planlayan siyah-beyazlıların bir diğer stoper hamlesi ise Stefan Savic…

Bir süredir devam eden görüşmelerde ilk olarak 4 milyon Euro ücret isteyen Karadağlı oyuncunun menajeri Zarko Pelicic, sonrasında Suudi Arabistan'dan teklif aldıklarını belirterek rakamı 5-6 milyon Euro bandına çekmişti.

Ancak Beşiktaş cephesi, imza parası vermeden bonuslar dahil 3.5 milyon Euro'nun üzerine çıkamayacaklarını bildirince Pelicic geri adım attı.

Beşiktaş yönetimi ve Savic cephesi arasındaki örüşmelerin hızlandığı ve anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Savic'in güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro...

Güncellenme Tarihi : 12.6.2024 13:19

İLGİLİ HABERLER