Spor
  • 25.6.2024 20:27

Beşiktaş'tan Rafa Silva'yı KAP'a bildirildi

Beşiktaş, anlaşma sağladığı Rafa Silva için resmi sosyal medya hesabından kartal ve uçak emojisi içeren tweet attı. Siyah-beyazlı kulüp daha sonra Portekizli yıldız Rafa Silva ile Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in birlikte uçaktan çektirdikleri fotoğrafı paylaştı. Yıldız oyuncu bu akşam İstanbul'da olacak. Öte yandan siyah-beyazlı ekip, yıldız oyuncuyu KAP'a bildirdi.

Beşiktaş, ismi daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Benfica'nın yıldızı Rafa Silva ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı ekip, yıldız oyuncuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Beşiktaştan Rafa Silvayı resmen açıkladı KAPa bildirildi

KAP AÇIKLAMASI

Beşiktaş, saat 19:03'te Rafa Silva ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

SILVA'DAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva sosyal medyadan 'Geliyorum Beşiktaş' paylaşımında bulundu.

3 yıllık sözleşme!

Portekiz basınından O Jogo'ya göre Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'ya 3 yıllık kontrat önerdi. Kartal, 31 yaşındaki futbolcuya yıllık 6 milyon euro maaş teklif etti. Ayrıca siyah-beyazlıların, 10 milyon euro da imza parası önerdiği aktarıldı. Rafa Silva, hem ofansif orta saha hem de iki kanatta da oynayabiliyor.

Beşiktaş'tan Rafa Silva için Kartal'dan Kartal'a uçak emojisi

Siyah-beyazlı kulup resmi Twitter hesabında Benfica'nın ve Beşiktaş'ın ortak simgeleri olan Kartal emojisinin arasına uçak koyarak bir anlamda transferi açıklamış oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 25.6.2024 20:29

İLGİLİ HABERLER