Dünya
  • 12.6.2024 00:12

Biden dondu Amerika'da panik çıktı

Joe Biden'ın Beyaz Saray'ın Juneteenth kutlamaları sırasında bir dakika boyunca donması Amerika'da endişeye neden oldu.

Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in de aralarında bulunduğu insanlar onun etrafında dans ederken, Başkan görüntülerde hareketsiz kaldı. İşin ilginç yanı onun bu hali başlangıçta kimsenin dikkatini çekmedi. Hemen yanındaki Başkan Yardımcısı dahi bu donmayı görmedi.

ABD Başkanı Biden'ın görüntüleri ŞOK ETTİ.. Bir dakika boyunca dondu kaldı
ABD'de Kasım ayında yapılacak seçimlerde Demokratların adayı olan Başkan Joe Biden'ın dün düzenlenen bir etkinlikte çekilen görüntüleri panik ÇIKARDI..

ABD'nin Ulusal Özgürlük Günü dolayısıyla Beyaz Saray'da düzenlenen etkinlikte Biden, birçok ünlü ismin katıldığı konserleri ve canlı performansları davetlilerle birlikte izledi.

2020'de Minnesota'da polisin saldırısı yüzünden yaşamını yitiren George Floyd'un ağabeyi Philonise Floyd'un da katıldığı etkinlikte Biden canlı performans sırasında bir anda dondu kaldı. Etrafındakilerin dans edip, ritmik hareketler yaptığı sırada Biden'ın hareketsiz kalması şaşkınlık yarattı.

ABD medyası Biden'ın sağlık sorunları yaşıyor olabileceğini iddia etti. Etkinlikte Gladys Knight, Patti LaBelle, Doug E. Freshand ve Kirk Franklin gibi isimler yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 12.6.2024 00:25

İLGİLİ HABERLER