Gündem
  • 1.2.2024 13:05

Biden'dan intikam almak için babasının kafasını kesti

Bir Amerikalı, Biden'dan intikam almak için babasının kafasını kesiyor! Başkana karşı devrim ve üst düzey federal yetkililerin öldürülmesi çağrısında bulundu

Justin Mohn: YouTube Video Shows Father's Severed Head

Amerikan polisi, federal bir çalışan olan babasının kafasını kesen Pensilvanya'dan bir adamı gözaltına aldı ve kurbanın kafasını kaldırıp ABD Başkanı Joe Biden'a ve federal hükümete saldırdığı bir videoyu internette yayınladı .

Justin Mohn

Amerikan medyasına göre Mohn (32 yaşında), plastik torba içindeki babasının (68 yaşında) kafasını kaldıran bir video klipte şunları söyledi: “Bu kafa, federal hükümette daha uzun süre çalışmış bir çalışana ait. 20 yıldan fazla. O benim babam.”

Genç Amerikalı şunları ekledi: “Bu eyalete (Pennsylvania) hain olarak artık sonsuza kadar cehennemde.

Mohn ayrıca Başkan Joe Biden'a ve "radikal sol çeteler, BLM hareketi" olarak adlandırdığı federal yetkililere ve LGBT topluluğu üyelerine saldırarak federal çalışanlara, kolluk kuvvetlerine ve gazetecilere saldırı çağrısında bulundu. 

Justin had previously ranted about family members being “traitors” standing in the way of freedom

Genç Amerikalı üst düzey yetkililerin öldürülmesini kışkırttı

Aynı klipte Mohn, ekonominin "mahvolmanın eşiğinde" olduğunu söyleyerek vergilerden bahsetti ve aralarında FBI Direktörü Christopher Wray, Başsavcı Merrick Garland ve eski federal yetkililerin de bulunduğu üst düzey federal yetkilileri öldürebilecek herkese 1 milyon dolar ödül teklif etti. Başsavcı Bill Barr, British Daily Mail'e göre .

Ayrıca "hain Biden rejiminin Amerikan Ordusunu Ukrayna için savaşmak için göndermek istediğini" söyledi ve öfkeyle "vergilerden kaçan büyük teknoloji şirketleri" ve Amerikan hapishane sisteminin arkasındaki kişiler hakkında konuştu ve ne olarak tanımladığını eleştirdi " Amerika'da yok eden şeytani ağ.

Polis, Mohan'ı Salı akşamı saat dokuzdan sonra, evinden iki saat uzakta tutuklayabildiklerini açıkladı ve kurbanın kafasının kesildiğini doğruladı.

Middletown Polis Departmanı Şefi Joe Bartorella, polisin eve ilk olarak Salı günü saat 19.00'dan sonra çağrıldığını ve banyoda başı kesilmiş bir ceset bulduğunu söyledi.

Mahkeme dosyalarına göre Mohn'un 2014 yılında Pensilvanya Eyalet Üniversitesi'nden işletme alanında lisans derecesi ile mezun olması dikkat çekiyor.

Takip eden yıllarda, geri ödemesi gereken öğrenci kredilerini almasına izin verdiği için federal hükümete birkaç kez dava açtı ve şikayetleri defalarca reddedildi.

 

Güncellenme Tarihi : 1.2.2024 13:21

İLGİLİ HABERLER