Gündem
  • 5.2.2021 23:54

Boğaziçi'ni karıştıran LGBT yandaşı türbanlı Şeyma İHH Başkanının kızı çıktı

Boğaziçi sapkınların ve militanların eylemlerinin sembolü haline gelen Şeyma Altundal’ın, İHH İnsani Yarım Vakfi Düzce Şubesi Başkanı Osman Altundal’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

DÜZCELİ ŞEYMA, BOĞAZİÇİ PROTESTOLARININ SİMGESİ OLDU

İddiasına göre Şeyma Altundal gözaltına alınırken yerde sürüklenmiş ve başörtüsü açılmış. Ardından kendisine ters kelepçe uygulanmış ve başını örtmesine de izin verilmemişti.
Ancak bu iftiraları bizzat polis kamerası görüntüleriyle yalanlandı. Yarı açık türbanıyla yalan söylemekten çekinmeyen bu kız İHH Düzce Şube Başkanı Osman Altundal’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

İHH Düzce Başkanı Osman Altundal ile ilgili görsel sonucu

28 Şubat döneminde başörtülü öğrencilere yönelik benzer uygulamalara maruz kalan Şeyma'nın muhafazakar bir aile yapısından geldiği, muhafazakar ve demokrat bir dünya görüşüne sahip olduğunu söyledi. Sözde türbanlı bu kız lezbiyen, Gay ve Eşcinsellerle neden birlikte olduğuna ise bir açıklama getirmedi.

Şeyma Altundal, serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıktlamada, "Doğru olduğunu bildiğimiz şeyleri yapmaya söylemeye devam edeceğiz. Nezarethaneye girdiğimde Vatan Emniyet'te bir tabela vardı ‘Haklarınızı biliyor musunuz?’ diye. Haklarımızı bilip onları dile getirmekten çekinmediğimiz için buradayız. Bir de devlete değil yalnızca Allah’a kul olduğumuz ve tek otorite onu bildiğimiz için buradayız!" dedi.

İHH iktidara yakın kişi ve kuruluşlardan yardım topluyor, başkanın kızı hükümete ayaklanmaya katılıyor.

“İHH” ne demektir, harflerin açılımı ne manaya geliyor? Hangi amaçla ve hangi tarihte kuruldu?

 “İHH”, “İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı’nın” kısaltılmış adıdır.

Sovyet Birliği'nin dağılmasından sonra, 1992 yılı Mart ayında Bosnalı Hırvatlar ve Bosnalı Müslümanlar bir bağımsızlık referandumu düzenlediler ve sonuç yüzde 99.7 ile Yugoslavya’dan bağımsızlık ilanı yönünde olmuştu. 27 Mayıs 1992'de, kuşatma altında bulunan Saraybosna'da, Vase Miskin sokağında meydana gelen patlama sonucunda 17 sivil hayatını kaybetmiş, 108 kişi de yaralanmıştı. Bu olaydan sonra uzun süren bir savaş olmuştu. İHH İnsani Yardım Vakfı, 1992 yılında ortaya çıkan Bosna Savaşı’na kayıtsız kalamayan gönüllülerin başlatmış olduğu insani yardım çalışmaları 1995 yılında vakıf olarak yapılanması ile İstanbul’da hayat bulmuştur.

İHH Düzce Başkanı Osman Altundal ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 7.2.2021 00:41

İLGİLİ HABERLER