Asayiş
  • 1.10.2024 18:31

Boksör resepsiyon görevlisini yumrukla öldürdü!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otelde resepsiyon görevlisi olarak çalışan Hilmi Çelik (67) gece yan komşusu otele girmeye çalışan hırsızı kovalamaya başladı. Kaçan Tunuslu aynı zamanda boksör olan Wassim Tounsi (28) yakalanınca Çelik'in başına yumruk atarak yere serdi. Hastaneye kaldırılan 4 çocuk babası Çelik beyin kanamasından hayatını kaybetti.

Akıl almaz olay 29 Eylül sabahı saat 04.00 sularında Antalya'nın Side Mahallesi'nde yaşandı. Bir otelde resepsiyon görevlisi olarak çalışan Çelik, başka bir oteldeki güvenlik görevlilerinin "Hırsız var" sesin duyunca dışarı çıktı. Kaçan hırsızların peşinden koşmaya başladı.

HIRSIZLA YÜZ YÜZE GELDİ
Kısa süre sonra hırsızla yüz yüze geldi. Tunuslu olduğu öğrenilen Wassim Tounsi, yaşlı Hilmi Çelik'i tek yumrukla yere serdi. Sonra olay yerinden kaçtı. Olayı gören diğer güvenlik görevlileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Hilmi Çelik'i Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen beyin kanaması geçiren Çelik kurtarılamadı. Korkunç olayın ardından jandarma çalışma başlattı. Kısa sürede Çelik'in ölümüne neden olan Tunuslu Wassim Tounsi ile yanındaki biri bayan 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

BARFİKS ÇEKİYORDUM YALANI

Tunuslu aynı zamanda boksör olduğu öğrenilen Wassim Tounsi, kendine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Kendisinin animatör olduğunu sabah saat 04:00'de barfiks çektiğini sırada Hilmi Çelik'in yanına geldiği sırada korkup tokat attığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 1.10.2024 18:33

İLGİLİ HABERLER