Spor
  • 10.7.2024 10:46

Brezilya elendi.. Copa America’da yarı finalistler belli oldu!

Copa America'da Brezilya, Uruguay'a penaltılarda elendi. Brezilya'nın elenmesi Neymar'ı epey üzdü. Dünyaca ünlü futbolcunun maç sonrası bir gece kulübünde çekilen görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. İşte detaylar.

FAVORİ BREZİLYA ELENDİ

Kupada Kolombiya, Arjantin ve Kanada yarı final biletini alırken, turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya ise seri penaltı atışlarına giden karşılaşmada Uruguay’a 4-2’lik skorla mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Copa America'da çeyrek final aşaması bu gece yarısı sabaha karşı oynanan müsabakalarla tamamladı.
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'nun (CONMEBOL) düzenlediği Copa America'nın bu yıl 48.'si Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) ile ortaklaşa olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Söz konusu organizasyonda çeyrek final müsabakaları tamamlanırken, yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Kolombiya, Panamayı 5-0’lık skorla mağlup ederek, Arjantin ve Kanada’nın ardından yarı final biletini alan 3. takım oldu.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya ise seri penaltı atışlarına giden karşılaşmada Uruguay’a 4-2’lik skorla mağlup oldu ve Copa America’ya çeyrek finalde veda etti. Kadrosunda birçok yıldız futbolcuyu barındıran Brezilya’yı kupa dışında bırakan Uruguay ise yarı finalde Kolombiya’nın rakibi oldu.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, Brezilya'nın Copa America'ya vedası sonrası adeta yıkıldı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Brezilya'yı Copa America'da temsil edemeyen ünlü futbolcu Neymar, arkadaşlarıyla gece kulübünde görüntülendi.

HÜNÜGÜR HÜNGÜR AĞLADI

HÜNÜGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Turnuvada forma giyemediği için büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Sambacıların kaptanı, ülkesinin vedası sonrası üzüntüsü ikiye katlandı. Neymar, arkadaşlarıyla birlikte gittiği gece kulübünde hüngür hüngür ağladı.

 

Güncellenme Tarihi : 10.7.2024 10:50

İLGİLİ HABERLER