Yaşam
  • 8.9.2006 10:05

BU GÜZEL ONLARI AYIRDI

Beşerler ayrılığı doğruladı
Magazin dünyasında bir çok ünlü ilişkilerini resmileştirme yolunda ciddi adımlar atarken, bazı aşklarda ise çözülmeler yaşanıyor. Altı ay önce aile arasında yapılan nişanla nikah yolunda ilk adımı atan Kenan İmirzalioğlu ile Zeynep Beşerler cephesinden gelen ayrılık haberi herkesi şaşırttı. Üç yıldır birlikte olan sevgililerin ayrılığının gerçek olmadığı düşünülürken Beşerler olayı doğruladı.

Asıl neden kıskançlık mı?
"Karakter çatışması yaşıyorduk. Birbirimizi yıpratmamak için ayrıldık diyen genç oyuncu, ayrılığa üçüncü kişinin neden olduğu iddialarını ise yalanladı. Ancak ortalıkta dolaşan söylentilere göre ayrılığa yakışıklı oyuncunun 'Son Osmanlı-Yandım Ali' filmindeki rol arkadaşı Ukrayna Güzeli Anna Babkova ile samimiyeti neden oldu.

Fitili anna ateşledi
Beşerler'in sevgilisinin rol gereği de olsa Babkova ile bol bol yatağa girmesine aşırı tepki verdiği ve çok kıskandığı söyleniyor. Bu yetmezmiş gibi bir de Ukraynalı güzelin İmirzalioğlu için "Kenan çok yakışıklı bir erkek. Ona hayran olduğumu söylemem yanlış olmaz" sözleri Beşerler'i iyice çileden çıkarmış. Yaşanan şiddetli kıskançlık kavgalarından sonra çift önceki hafta birlikteliklerine son vermiş.



Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:38

İLGİLİ HABERLER