Yaşam
  • 18.2.2009 02:15

BU NE HIZ DEMET?.. 2. BEBEK GELMEDEN 3.'YÜ İSTİYOR!..

İkinci çocuklarına kavuşmak için gün sayan Kutluay çifti, her ay 2 kez doktor kontrolüne gidiyor.

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile eşi Demet Şener Kutluay, şu sıralar çok heyecanlı. Kızları İrem'den sonra bir de erkek bebek kucaklayacak olan Kutluay çifti, bebeklerinin sağlıklı olması için ellerinden geleni yapıyor.

Hamileliğinin 8. ayında olan Demet Şener Kutluay, ayda 2 kez doktor kontrolüne gidiyor. Eşini doktor kontrolleri sırasında yalnız bırakmayan İbrahim Kutluay, Demet Şener Kutluay'ın beslenmesinden bile sorumluymuş. Öyle ki milli basketbolcu güzel eşinin yemeklerini kendi elleriyle hazırlıyormuş.

‘UYUYAMIYORUM’

Kısa bir süre sonra yeniden anne olmaya hazırlanan Demet Şener ve Abdullah Oğuz'la nikah masasına oturacak olan Ebru Akel annelik üzerine sohbet etti. Demet Şener, "İki de kalacağız diye bir şey demiyoruz üçüncüyü de istiyoruz" diyerek şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde evi soyulan Ebru Akel ise konu hakkında, 'Son bir haftadır uyuyamıyorum. Evde uyurken içeri girmeleri çok rahatsız edici bir durum. Demek ki benim daha fazla önlem almam gerekiyor" diye konuştu. Akel de evlendikten sonra anneliği tatmak istediğini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:04

İLGİLİ HABERLER