Medya
  • 5.10.2004 00:28

BU PROGRAMDA İKİ AİLENİN ANNELERİ YER DEĞİŞTİRİYOR!..

Amerikan televizyonu ABC’de 29 Eylül’de ‘Wife Swap’ (Eş değiş tokuşu) adlı yeni bir reality şov başladı. Her çarşamba yayınlanacak şovda, farklı hayat tarzları olan iki ailenin anneleri 10 günlüğüne yer değiştirecek.

Mannathan’lı 3 çocuk annesi zengin bir işadamının karısı Jodi Spolansky ve ailesini geçindirmek için odun kesip okul otobüsü kullanan New Jersey’li 2 çocuk annesi Lynn Bradley, 10 günlüğüne yer değiştirirse ne olur? ABC’nin geçen hafta başlayan yeni reality şovu ‘Wife Swap’ (Eş değiş tokuşu), her çarşamba 10 günlüğüne yer değiştiren ve farklı yaşam tarzları olan iki kadının yaşadıklarını gösterecek. İlk beş günde anneler yeni ailenin günlük hayatına alışmaya ve aile bireylerini tanımaya çalışacak. Son beş günde ise kendi düzenlerini kurmaya uğraşacaklar. Şovda ailenin ev işlerini nasıl paylaştığı, nasıl para harcadıkları ve boş zamanlarında neler yaptıkları da gösterilecek.

Şovun ilk bölümü için seçilen Spolansky ve Bradley aileleri formata son derece uygundu. Zira aile değiştiren iki kadının günlük hayatları birbirinden oldukça farklı. Jodi Spolansky gününü manikür yaptırarak, arkadaşlarıyla görüşerek ve alışveriş yaparak geçiriyor. 3 çocuğuna dadılar bakıyor, evini temizleyen hizmetçisi var. Lynn Bradley güne sabah 05.30’da başlıyor, eşi ve iki kızıyla kahvaltı etmeden önce odun kesiyor. Aynı zamanda okul otobüsü kullanıyor ve evini kendisi temizliyor. Kendine ayıracak boş zamanı yok. 3 çocuğuna 4 dadının baktığı Jodi’nin en büyük şikayeti işkolik kocası Steven. Lynn’in şikayeti ise kocası Brad’in çabalarını yeterince takdir etmemesi.

Yaptığı ağır işleri bırakıp lüks bir dairede yaşamaya ve haftada 3000 dolarlık alışveriş yapma şansına kavuşan Lynn’in şovun şanslı annesi olduğu düşünülüyordu. Oysa Lynn daha ilk günde neye uğradığını şaşırdı ve anne-babalarını görmeye alışık olmayan Spolansky’lerin çocukları yüzünden ağladı. Daha sonra Jodi’nin kocası Steven’ın kendisiyle dalga geçmesi de Lynn’i sinirlendirdi. Lynn, Steven’ı çocuklarına daha fazla zaman ayırmaya ikna etmek istese de bunda başarılı olamadı. Bunun üzerine Lynn kendi eski hayatını tercih ettiğini ve paranın mutluluğu satın alamayacağını söyledi. 10 günün sonunda ailesine kavuştuğunda oldukça mutluydu.

Diğer anne Jodi ise başarısız yemek denemelerinin sonrasında Bradley kız kardeşlere en iyi bildiği şeyi öğretmeye çalıştı: Kendine zaman ayırmak. Bunun dışında çok önemli bir başarıya da imza attı. Lynn’in kocası Brad’in karısının ne kadar fedakarlık yaptığını fark etmesini sağladı. 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:02

İLGİLİ HABERLER