Gündem
  • 1.2.2021 21:56

Bülent Emrah Parlak'tan tweet: LGBT'ye karşı çıkan solcu olamaz

Bülent Emrah Parlak'tan solcuları ikiye bölen tweet: LGBT'ye karşı çıkan solcu olamaz

Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe fotoğrafının yere serilip üzerine LGBT paçavrası yerleştirilmesi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan oyuncu Bülent Emrah Parlak, “Cümleye ‘ben sol görüşlüyüm ama lgbt’ diye başlayanlar sol görüşlü değilsiniz” diyerek LGBT karşıtı olanların solcu olamayacağını savundu.

Bülent Emrah Parlak

Daha önce terör örgütü DHKP-C marşı eşliğinde halay çeken grupların sahneye çıktığı Boğaziçi Üniversitesi'nde, son olarak Kabe fotoğrafı yere serilip üzerine LGBT paçavrası yerleştirilerek provokasyona imza atılmıştı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde büyük provokasyon: Kabe fotoğrafına LGBT paçavrası yerleştirdiler

Sosyal medyada 'LGBT-İ'yi savunmak solculuk mudur' tartışması - Timeturk  Haber

Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen protestolar büyük bir provokasyona sahne oldu. Daha önce DHKP-C marşı eşliğinde halay çeken grupların sahneye çıktığı üniversitede bu kez Kabe fotoğrafı yere serilip üzerine LGBT paçavrası yerleştirildi.

Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan oyuncu Bülent Emrah Parlak, solculuğu LGBT yandaşlığına bağladı.

“Cümleye ‘ben sol görüşlüyüm ama lgbt’ diye başlayanlar sol görüşlü değilsiniz” ifadelerini kullanan Parlak, LGBT karşıtı olanların solcu olamayacağını savundu.

Cümleye “ben sol görüşlüyüm ama lgbt” diye başlayanlar sol görüşlü değilsiniz.

Güncellenme Tarihi : 1.2.2021 22:09

İLGİLİ HABERLER