Yaşam
  • 15.10.2021 00:53

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser kavgası mahkemelik oldu

'Benzemez Kimse Bize' programının bitmesiyle Mustafa Keser ve Bülent Ersoy adeta birbirine girmişti. Ersoy, eski partnerinin kendisi hakkında yaptığı “Seni diva değil, divan yaparlar” açıklamasına cevap vermiş ve “Oturduğum koltuk ona battı. Zaten program, benim programımdı" demişti. Tüm bunların ardından ikili arasındaki tartışma, mahkemeye intikal etti.

Mustafa Keser, Bülent Ersoy’la sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' programının iki bölüm sonra yayından kalkmasının ardından YouTube kanalından bir video yayınlamıştı. Keser, Ersoy için “Seni diva değil, divan yaparlar” demiş ve programın sanatçının kaprisleri yüzünden bittiğini sözlerine eklemişti.

Bülent Ersoy, da dün canlı yayınına katıldığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Mustafa Keser’in iddialarına tek tek yanıt vermişti. Diva, şu sözleri söylemişti:

OTURDUĞUM KOLTUK ONA BATTI

"OTURDUĞUM KOLTUK ONA BATTI"

“Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm.

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki sular durulmuyor 1 liralık tazminat davası

Zaten program, benim programımdı. Oturduğum koltuk, ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış, görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?”

ONU SEVMİYORUM

"ONU SEVMİYORUM"

Kaprisli değil mükemmeliyetçi olduğunu söyleyen Ersoy, “Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim varsa bile bir dirhem kalmaz. ‘Diva’ denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Aklınca 1980 öncesinden beni vurmak istiyor. Şöhretim Türkiye sınırları dahilinde değil, dünyada" demişti.

SES MES KALMAMIŞ SÖZLERİNE YANIT

'SES MES KALMAMIŞ' SÖZLERİNE YANIT

Ersoy ayrıca Mustafa Keser’in “Ses mes kalmamış” açıklamasına da “Beni imtihana davet ediyor. Sayın Zeki Müren, ‘Beni imtihan edecek kişi daha anasının karnından doğmadı’ diyor.

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki sular durulmuyor 1 liralık tazminat davası

Gençlik sesi Müzeyyen Hanım’ın gibiydi. Yaşlılık sesi de benim gibi... Kanal yönetimi bu beyefendinin söylemlerinden sonra programın devam edemeyeceğine karar vermişler. Ben de daha da sormam kendimi aşağıya çekmem" şeklimde yanıt vermişti.

SEMBOLİK TAZMİNAT DAVASI

SEMBOLİK TAZMİNAT DAVASI!

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki tartışma mahkemeye intikal etti. Ersoy, avukatı Serkan Toper aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak kendisine hakaret ettiği ve kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla Mustafa Keser’e 1 liralık manevi tazminat davası açtı. Dilekçede şu ifadeler dikkat çekti:

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki sular durulmuyor 1 liralık tazminat davası

“Mesleğine ve sanatına uzanan bu saldırı müvekkili derinden yaralamıştır. Davalının haksız açıklamaları nedeniyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan müvekkil, iç dünyasında bir travma yaşamış, elem ve üzüntü duymuştur. Müvekkilin toplum önünde itibarı sarsılmıştır.”

 

Güncellenme Tarihi : 15.10.2021 01:57

İLGİLİ HABERLER