Spor
  • 3.10.2024 12:12

C Milan'ın kaptanı Davide Calabria devre arası Galatasaray'a gelecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Elias Jelert'ten memnun olmadığı iddia ediliyor. Yerine oyuncu bakılmaya başlandığı ve Ocak'ta bu transferin gerçekleşeceği konuşuluyor. İtalyanlar sarı-kırmızılıların Davide Calabria için transfer çalışmalarına başladığını iddia etti.

Galatasaray’da son dönemde Elias Jelert'in takımdan ayrılacağına, hatta Ocak ayında gelişmesi için kiraya gideceğine dair dedikodular çıkmaya başladı.

Tam da bu dedikoduların eşiğinde AC Milan'ın kaptanı Davide Calabria'ya yeni sözleşme önermediği iddiası şimdiden transfer dedikodularına neden oldu.

KULÜPLER YAKIN TAKİPTE

CalcioMercato'da yer alan habere göre AC Milan'ın Calabria ile ilgili tereddütleri yabancı kulüplerin kaptanı yakından takip etmesine neden oluyor. Özellikle Türkiye'den Galatasaray sağ bekin menajerlik iletişime geçmeye hazır.

 

Bütün bunlar büyük olasılıkla Ocak ayındaki bir sonraki transfer döneminde gerçekleşecek. Son zamanlarda yaşananlardan sonra geleceğine karar vermek Calabria'ya kalmış olacak.

GALATASARAY’IN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Calabria transfer döneminde zaman zaman Galatasaray'ın gündemine geldi... ancak Jelert transfer edildiği için çok fazla üzerinde durulmadı. Ocak transferine daha uzun bir süre var.

Güncellenme Tarihi : 3.10.2024 12:15

İLGİLİ HABERLER