Asayiş
  • 7.10.2024 11:52

canlı yayında ölüm tehdidi: 'Kafanı, gözünü ayrı açacağım'

Sosyal medyada karavan hayatı ve doğa sporlarıyla ilgili içerikler üreten Tamer Karaoğlu, bir takipçisinin tehdidini savcılığa taşıdı. Şüpheli hakkında 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası istendi.

Girişimci Tamer Karaoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında takipçisi Can A; "Geri zekâlı, beyinsiz mal, yavşak, karaktersiz, dolandırıcı, hırsız, çakal. Sana haddini bildireceğim, kafanı gözünü kırarım ha! Şimdi ben seni öldürmez miyim? Bak senin kafanı gözünü ayrı açacağım, Tamer Karaoğlu'nun kemiklerini kıracağım, onu da böyle bütün millete göstereceğim, oğlum seni öldüreceğim bak öldüreceğim, kafana sıkacağım" şeklinde sözler sarf ederek tehditler ve hakaretler yağdırdı.

Duydukları karşısında şaşkına dönen Karaoğlu, takipçisi Can A. hakkında savcılığa şikayette bulundu. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında savcılık, söz konusu canlı yayının kayıtlarını incelemeye aldı.

7 YIL 7 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ
Savcılık, şüpheli Can A'nın ifadesine de başvurdu. Şüpheli Can A. ifadesinde söz konusu hesabın kendisine ait olduğunu, suça konu sözlerin kendisine ait olduğunu kabul edip pişman olduğunu dile getirdi.

Savcılık ise tüm deliller kapsamında şüphelinin üzerine atılı suçları işlediğine dair yeterli suç şüphesinin mevcut bulunduğunu belirtti. Tarafların uzlaşamaması üzerin şüpheli Can A. hakkında "Zincirleme Hakaret" ve "Zincirleme Tehdit" suçlarından 7 yıl 7 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Güncellenme Tarihi : 7.10.2024 11:53

İLGİLİ HABERLER