Spor
  • 27.6.2024 13:08

Çekyalı oyuncudan şok sözler: Türkleri zehirlemek istedim

EURO 2024'te 2-1 yenerek evine gönderdiğimiz Çekyalı futbolcular maç sonrası bir hayli çirkinleşmişti. Yenilgiyi hazmedemeyen ve milli futbolcularımıza saldıran, bu yüzden de kırmızı kart gören Çekyalı oyuncu, karşılaşmanın ardından ülkesinin basınına olay  bir açıklama yaptı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN KART REKORU KIRILDI

Antonin Barak'ın 20. dakikada kırmızı kart görmesiyle Çekya'nın 10 kişi kaldığı maçta hakem Istvan Kovacs sayesinde karşılaşmada kart yağmuru yaşandı.A Milli Takımımız'ın 11, Çekya'nın 7 sarı kart gördüğü karşılaşma Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde en çok kart çıkan maç oldu.

Bir önceki rekor ise (10 sarı kart) yine Çekya'nın 1996'da oynadığı Almanya ve Portekiz maçları ile 2000 yılındaki İtalya-Hollanda karşılaşmasıydı.

THOMAS CHORY MAĞLUBİYETİ YEDİREMEDİ

90 dakikalık gerilim maçın bitiş düdüğünün ardından adeta tavan yaptı.Mağlubiyeti hazmedemeyen Çekyalı Thomas Chory çılgına döndü.

ÖNCE FERDİ'YE, SONRA ORKUN'A SALDIRDI

Çekyalı futbolcu önce Ferdi Kadıoğlu'nun üzerine yürürken, yardımcı antrenör Selçuk Şahin araya girdi.Bu esnada Chory'yi iten genç yıldızımız Arda Güler ise sarı kart gördü.Çekyalı futbolcu daha sonra Orkun'a saldırınca direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.Sahada çirkinleşen bir diğer isim olan Çekya kaptanı Tomas Soucek ise sarı kart gördü.

CHORY'DEN OLAY SÖZLER: TÜRKLERİ ZEHİRLEMEK İSTEDİM

Maç sonu olayların fitilini ateşleyen isim Chory, Çekya basınına olay açıklamalarda bulundu.

"Sahaya biraz agresiflik katmak ve Türkleri onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum."

Güncellenme Tarihi : 27.6.2024 13:12

İLGİLİ HABERLER