Yaşam
  • 24.3.2006 13:21

CEM KARACA'NIN MEZARI BUGÜN AÇILACAK

Kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle iki yıl önce yaşamını yitiren sanatçı Cem Karaca'nın mezarı bugün açılarak naaştan DNA örneği alınacak. Son eşi İlkim Karaca'nın sanatçının oğlu ile ilgili dile getirdiği "Emrah Karaca onun oğlu değil" iddiası üzerine açılan davada alınan karar gereği bu DNA ile Emrah Karaca'nın DNAsının eşleştirmesi yapılacak.

Emrah Karaca ve annesi Feride Balkan'ın, Cem Karaca'nın tıbben baba olamadığı yolundaki açıklaması üzerine İlkim Karaca'ya açtığı 100 bin YTL'lik tazminat davasında karar, bu DNA test sonuçlarının ışığında alınacak.

Mahkemeden mezarın açılması kararının çıkması üzerine İlkim Karaca'nın avukatı, "Müteveffaya saygımızdan dolayı DNA talebimizden vazgeçiyoruz" demiş ancak mahkeme kararda ısrarlı olmuştu.

(vatan)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:44

İLGİLİ HABERLER