Spor
  • 6.5.2024 17:31

Cengiz Ünder Fenerbahçe'den ayrılıyor

Trendyol Süper Lig'de yoluna İsmail Kartal yönetiminde devam eden Fenerbahçe, zirve yarışında oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Bu akşam deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak olan sarı-lacivertli ekip, galibiyet dışında bir sonuç düşünmüyor. Bu sırada transferde de flaş gelişmeler yaşayan Kanarya'da gündem Cengiz Ünder'in ayrılığı. Sezon başında transfer olan milli futbolcu, beklentilerin altında kaldı. Cengiz Ünder'in Fenerbahçe macerası da kısa sürecek.

Bir türlü beklentileri karşılayamayan Fenerbahçeli yıldız, sezon sonunda kendisine gelecek teklifleri değerlendirmek istiyor.

 

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Cengiz Ünder’in Fenerbahçe macerası kısa sürdü! Sürpriz takımı duyurdular: İşte yeni adresi…

Kariyerinde Leicester City, Roma ve Marsilya gibi takımlar olan 26 yaşındaki oyuncu, yeniden çıkışa geçmek için farklı bir maceraya yelken açmak üzere.

YENİ TAKIMINI İTALYANLAR DUYURDU

Sarı-lacivertli taraftarların sık sık tepki gösterdiği Cengiz Ünder, yaz aylarında yeniden İtalya'ya dönebilir.

2017-2020 yılları arasında Roma'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncuyu Frosinone gündemine almıştı.İtalyan medyası, Frosinone'nin yanı sıra Verona ve Genoa'nın da Cengiz Ünder'i alternatifli transfer listesine eklediğini iddia etti.

Cengiz'in de baskıdan ve eleştirilerden olumsuz etkilendiği bu nedenle kiralık olarak yeniden İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 6.5.2024 17:35

İLGİLİ HABERLER