Medya
  • 6.11.2006 00:24

CHP OTOBÜSÜNE ÇIKIP "TAYYİP'İ KÖŞK'E ÇIKARMAYACAĞIZ" DİYEN MEDYA PATRONU KİM?

Ankara-Tandoğan Meydanı'nda yapılan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Cumhuriyet Gazetesi'nin öncülüğünde düzenlenen 'Cumhuriyet İçin Halk Yürüyüşü' mitinginde Kanal Türk'ün sahibi gazeteci Tuncay Özkan ve konuşması öne çıktı.

Özkan, CHP'nin gönderdiği otobüsün üzerinde siyasi parti lideri gibi konuştu. Heyecanlı ses tonuyla iktidar ve muhalefete yüklenen Özkan, AK Parti hükümetini kastederek, "Sanmayın ki bu faşistler gitmez, geldikleri gibi gidecekler!" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 'düz ovada siyaset' çıkışı yapan DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar da sert eleştirilerden nasibini aldı. Özkan, "Teröristler düzen kuruyor. Onlar için düz ovada siyaset isteyenler, lanet olsun size!" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Parti'nin kuzu postuna büründüğünü iddia eden Özkan, "Onlarla hesabımız var. Çankaya'ya Tayyip çıkamayacak. Çankaya'ya barikat kuracağımız günler gelecek. Çankaya'yı karanlığa teslim etmeyeceğiz." sözlerini sarf etti. Özkan, ardından, "AB maskesi altında şeytan sakladılar. Brüksel'le birlikte hareket ederek Kürt devleti kurmak istiyorlar." diye ekledi.


Geçtiğimiz şubat ayında CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen panelde konuşan Tuncay Özkan, gençlerden sokak organizasyonları yapmalarını isteyerek, "Televizyonum CHP'nin emrinde." ifadesini kullanmıştı. Yürüyüşe katılanlara ücretsiz olarak Cumhuriyet gazetesi dağıtıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 01:52

İLGİLİ HABERLER