Gündem
  • 29.4.2020 11:57

CHP ve yandaş medyasının kini ve iftirası bitmiyor

İsveç'te koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi edilmeden evine gönderilen Emrullah Gülüşken için Türkiye harekete geçmiş ve ambulans uçakla Gülüşken ve iki evladını alıp tedavi altına almıştı.
Türkiye'nin bu insani hamlesi bile CHP'liler ile yandaşı medyanın hedefi oldu.
Kendi ülkesine bu kadar büyük düşmanlık ve kin duyan ikinci bir hain grubu yoktur.
CHP ile CHP medyası konuyla ilgili ardı ardına yalan ve iftira kampanyası başlattı.
İlki Emrullah Gülüşken'in konyalı olduğu ve bakanın tanıdğı olduğu için böyle bir kıyak yapıldığını yazıp söylediler. Ardından adamın AK Partili olduğu ve bunun bir reklam çalışması olduğunu yazdılar. Finali de Emrullah Gülüşken hasta olmadığı yalanıyla tamamladılar.
CHP'nin ve yandaşlarının bu üç iftirası da yalan çıktı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'getirilen Gülüşken'in Batmanlı olduğu halde, bir yalanla dezenformasyon yapmak siyaset değil, sizin türlü iftiranıza, Engin Özkoç Nasıl yalanlarınıza inanan Sallayın sallaya bildiğiniz kadar :) İsveç'ten hasta getirme olayı da yalan kurgu çıktı... Reis değil Pinokyo Bekaroğlu @MBekaroglu @DurmusYillmaz Elbette her vatandaşımızın hakkıdır ama ben merak ediyorum, lütfen yetkililer açıklasın, İsvec'ten ambülans sonradan bir halkla ilişkiler objesine dönüştürülen hasta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türk vatandaşımızı ambulans uçakla Türkiye'ye getirdik...Adam çıktı, Bakanın köylüsü çıktı, hastası da çıkmadı kardiyoloji yatıyor. Beceriksizce çekilmiş bir Türk filmi izledik ülkeden getirilecek Ak getirilen 40 bine vatandaşımız 59 vatandaşımız Fahrettin'

İFTİRA 1,,,

Daha önce de Emrullah Gülüşken'in Konya Kulu'lu olduğu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hemşehrisi olduğu iftirası atılmıştı. İşte Gülüşken ailesinin nüfusa kayıtlı olduğu yer....

İFTİRA 2 HASTA DEĞİL



İFTİRA 3 AK PARTİLİ

Daha önceden hastanede çekildiği bir fotoğrafı şu anmış gibi gösteriyorlar. Zaten fotoğrafa dikkatli bakıldığı zaman 2014 tarihli bir fotoğraf olduğu görülür. Babamın AK Parti paylaşımlarından ötürü, daha önce AK Parti Üyesi olduğu söyleniyor. AK Parti üyesi değil babam. Hepimiz özgürüz, hepimiz bir partiyi destekleyebiliriz. Biz insanlara nasıl hangi partiyi desteklediğine dair saygı duyuyorsak aynı şekilde saygı bekliyoruz.


 

Güncellenme Tarihi : 29.4.2020 10:55

İLGİLİ HABERLER