Gündem
  • 18.6.2024 22:43

CHP'li isimden AK Parti için sert sözler! AK Parti yıkılsa kılımız kıpırdamaz

CHP'li isimden AK Parti için sert sözler! "Kılımız kıpırdamaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in karşılıklı ziyaretleri sonrası konuşulan "yumuşama" ve "normalleşme"yle ilgili CHP'den yeni bir açıklama geldi. CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan "Ülkemiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyarız ancak AKP için kılımız kıpırdamaz. CHP, kimsenin kurtarıcısı, payandası, stepnesi değildir, olamaz." dedi.

CHP lideri Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretiyle başlayan "normalleşme, yumuşama" gündemi, 1 ay sonra Erdoğan'ın CHP'ye iadeiziyareti sonrası MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarıyla farklı bir boyuta geçerken CHP'den konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

"DEVRİLECEKSE AKP İKTİDARI DEVRİLECEK"
Siyaseten iktidar olmayı devlet olmakla karıştıran, siyasi ikballerini devletle birleştirmeye çalışanlara sesleniyoruz; devrilecekse AKP iktidarı devrilecek, Türkiye Cumhuriyeti ise ilelebet payidar kalacak. Ülkemiz için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyarız ancak AKP için kılımız kıpırdamaz. CHP, kimsenin kurtarıcısı, payandası, stepnesi değildir, olamaz. Yurttaşlarımızın sorunlarını tüm çıplaklığıyla, sinmeden gündeme taşımaya, çözüm yollarını anlatmaya devam edeceğiz. 31 Mart'ta kendisine güvenerek CHP'yi Türkiye'nin birinci partisi yapan halkımıza güzel günler sözümüz var."

Güncellenme Tarihi : 18.6.2024 23:01

İLGİLİ HABERLER