Gündem
  • 13.5.2022 21:47

CHP'li olay adam Aykut Erdoğdu ve CHP'li Tuba Torun evleniyor

CHP'li Aykut Erdoğdu CHP'li Tuba Torun ile evlilik kararı aldı

İzmir Çeşme'de satın aldığı villasındaki kaçak bölümleri şikâyet üzerine balyozla yıkmak zorunda kalan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu farklı skandallarla gündeme gelmiş bir isim. Erdoğdu’nun bu sefer evlilik hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Eşinden boşanan Erdoğdu, boşandıktan sonra arkadaşlık yaptığı CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile evlilik kararı aldı. 11 Haziran’da Kadıköy’de evlenecekleri öğrenilen çift, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde birlikte otururken görüntülendi.

CHP'li Aykut Erdoğdu CHP'li Tuba Torun ile evlilik kararı aldı - Son Dakika  Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve parti meclis üyesi Aykut Erdoğdu skandallarıyla gündeme gelen bir isim. İzmir Çeşme'de satın aldığı villasındaki kaçak bölümleri şikâyet üzerine balyozla yıkmak zorunda kalan Erdoğdu, Kadıköy'de iskânsız dubleks daire satın almasıyla gündeme geldi.

Son dakika haberi: CHP'li Aykut Erdoğdu'ya soruşturma - Son Dakika Haberler

SKANDALLARIYLA GÜNDEME GELDİ!Erdoğdu, Kadıköy'deki iskansız dubleks idare satın aldığı iddiaları üzerine yaptığı açıklamada, "Bir tane imara aykırı kaçak işimi ispat edin, bütün görevlerimden istifa edip insan içine çıkmayacağım" ifadelerini kullandı. Erdoğdu'nun Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK) iş akitleri feshedilen bazı akademisyenlerle ilgili olarak da para toplanmasıyla alakalı bazı çalışmalar yaptığı ortaya çıkmıştı. Erdoğdu da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla KHK'lı akademisyenlere nasıl sahip çıkıldığını ve söz verilen maaşların KHK'lı beş akademisyene nasıl ödendiğini ayrıntılarını paylaşarak itiraf etmişti.

Tuba Torun Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Biyografi ve Hayatı

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ CHP'Lİ O İSİMLE EVLİLİK KARARI ALDI
Skandallarıyla gündeme gelen CHP'li milletvekili Aykut Erdoğdu'nun bu sefer evlilik hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Eşinden boşanan Erdoğdu, boşandıktan sonra uzun süredir arkadaşlık yaptığı CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeliği bulunan avukat Tuba Torun ile evlilik kararı aldı. 11 Haziran'da Kadıköy'de evlenecekleri öğrenilen Torun ile Erdoğdu çiftinin geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde birlikte otururken görüntülendi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU, SEÇİLEMEDİ

1987 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Tuba Torun, Mersin Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

Kurumsal ve uluslararası hukuk başta olmak üzere çeşitli alanlarda avukatlık yaptığı gibi çocuk ve kadın hakları aktivisti olarak biliniyor. Torun, CHP'nin 2018 yılındaki 36. Kurultayı'nda Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimlerinde en yüksek oyu alarak disiplin kuruluna seçildi. 2018 genel seçimlerinde CHP'den İstanbul Milletvekili adayı oldu fakat seçilemedi.

Güncellenme Tarihi : 13.5.2022 22:00

İLGİLİ HABERLER