Asayiş
  • 6.12.2021 12:39

Cihan bebek hakkında flaş gelişme!

Gaziantep'te babasının darp etmesi sonucu beyin sarsıntısı geçiren ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Cihan bebek, hastanedeki tedavisinin başarıyla tamamlanması üzerine taburcu oldu. Cihan bebeğin taburcu haberini Gaziantep Valisi Davut Gül, "Haftaya güzel bir haberle başlayalım; bebeğimiz çok şükür iyileşti, bugün taburcu edildi. Tedavi ve diğer ihtiyaçları evden takip edilecek. Geçmiş olsun" sözleriyle duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları

Gaziantep'te fabrika işçisi Yunus Göç, Kahvelipınar Mahallesi'ndeki evinde ağlayan 2 aylık oğlu Cihan'ı darp etmiş, şiddet görüntülerinin sosyal medyada yayılıp tepkiye yol açması üzerine gözaltına alınan Göç, nöbetçi mahkemede tutuklanmıştı.Beyin kanaması geçirdiği belirlene Cihan bebek ise kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

Özel bir hastanede verilen tedaviye olumlu yanıt veren Cihan bebek, önceki gün yoğun bakım ünitesinden hastanenin normal servisine alınmıştı.

Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Dr. İsmail Demir, tarafından tedavisi normal serviste sürdürülen Cihan bebek, bu sabah saatlerinde taburcu edilerek annesiyle birlikte evine gönderildi.

Cihan bebeğin taburcu olmasını Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:"Haftaya güzel bir haberle başlayalım; bebeğimiz çok şükür iyileşti, bugün taburcu edildi. Tedavi ve diğer ihtiyaçları evden takip edilecek. Geçmiş olsun."
 

Güncellenme Tarihi : 6.12.2021 12:41

İLGİLİ HABERLER