Spor
  • 6.8.2024 15:22

Cimbom'da 5 ayrılık birden!

Süper Lig'de yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sağ beke Elias Jelert'i, orta sahaya ise Gabriel Sara'yı transfer eden sarı kırmızılılarda şok bir haber gündemde. Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 farklı mağlup olan Cimbom'da ayrılıklar peş peşe yaşanacak. 

Sağ beke Elias Jelert'i, orta sahaya ise Gabriel Sara'yı transfer eden sarı kırmızılılarda şok bir haber gündemde.SAMBA İÇİN ASLAN'I SEÇTİ

Aslan'ın yeni ismi Gabriel Sara'nın, birçok teklif almasına rağmen sarı-kırmızılı kulübü seçmesinin perde arkasında büyük bir hedef var.

Son dakika Galatasaray haberi: Cimbom’da 5 ayrılık birden! Süper Kupa sonrası şok...
Championship'te geçen sezona 13 gol-12 asistle damgasını vuran ve yılın 11'ine seçilen Sara'ya İngiltere içinden Crystal Palace ve Leeds United talip oldu. Brezilyalı oyuncu, hamile olan eşini düşünerek bu teklifleri reddetti ve Norwich'teki düzenini bozmadı.

Sezon başı kampına katılan Gabriel Sara'nın aklını sadece Galatasaray çeldi. Brezilya Milli Takımı hayali kuran Sara, Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırmak istemedi.Sarı-kırmızılı formayla Avrupa'da vitrine çıkacak 25 yaşındaki oyuncu, uluslararası kariyerini düşündü ve eşini de ikna ederek Galatasaray'a 'Evet' dedi.

ZAHA VE ZIYEH'E YOL GÖRÜNDÜ

Zaha ve Ziyech için teklif bekleyen sarı-kırmızılı kulüp, iki yıldız oyuncuyla da yollarını ayırmaya hazır.

KÖHN SATILABİLİR

Yeni sol bek aramaya başlayan sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn'ü satabilir.

ABDÜLKERİM VE KEREM...

Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu için gelecek cazip teklifler de değerlendirmeye alınacak.

BARIŞ VE DAVINSON'A SERVET

Yönetim sadece Barış Alper ile Davinson Sanchez konusunda tok satıcı rolünde ve iki oyuncu için masada minimum 30 milyon Euro'yu görmek istiyor.

 

Güncellenme Tarihi : 6.8.2024 15:27

İLGİLİ HABERLER