Spor
  • 28.6.2024 20:26

Cimbom'dan bomba transfer hamlesi!

 Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyon olan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için transferler yapmak adına kolları sıvayan Galatasaray yönetimi, transferde sürpriz bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Okan Buruk'un onayıyla harekete geçen yönetim, takımın eski oyuncusu için hamle yapacak. 

Geride bırakığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

GALATASARAY 5 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Yeni sezon hazırlık kampını iki etap şeklinde Avusturya'da gerçekleştirecek Galatasaray, burada 5 hazırlık maçı oynayacak. Sarı-Kırmızılılar'ın, Avusturya kampında yapacağı hazırlık maçlarının programı daha sonra duyurulacak.

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak adına play-off oynayacak olan Cimbom, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek adına transferleri duyurmaya başlayacak.

CİMBOM TRANSFERDE DURMAK İSTEMİYOR

İlk hamlesini Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'den yana yapan sarı-kırmızı yönetim, ikinci transfer olarak Oğuz Aydın'ı bitirme aşamasında.

OKAN BURUK, ESKİ G.SARAYLI OYUNCU İÇİN ONAY VERDİ

Savunmaya da yeni bir takviye yapmak isteyen Okan Buruk, Galatasaray'ın eski yıldız oyuncusunun transferi için onay verdi.

SEVILLA'DAN FLAŞ MARCAO KARARI

İspanyol basınından Vamosmisevilla'da yer alan bir transfer haberine göre La Liga ekibi Sevilla, Galatasaray'dan transfer ettiği Brezilyalı stoper Marcao'yu takımdan gönderme kararı aldı.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2024 20:39

İLGİLİ HABERLER