Asayiş
  • 21.4.2006 11:59

CİNAYET ANI KAMERADA

      İSTANBUL Eminönü'nde geçtiğimiz pazartesi günü, 2 güvenlik görevlisi arasındaki cinayatle sonuçlanan kavga güvenlik kameraları ile görüntülendi.
      Tiyatro Caddesi'ndeki 16 numarada bulunan İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nde çalışan 2 güvenlik görevlisi arasındaki tartışma cinayetle sonuçlanmıştı. Bölggedeki bir kameraya yansıyan görüntülere göre 2 güvenlik görevlisi tartışırken 19 yaşındaki Uğur Güngör montunun altından çıkardığı bıçakla tuvalette 22 yaşındaki Bilgin Çelik'i bıçakladı.
      Kaçarak yardım istemek isteyen Çelik, bekçi kulübesine doğru koştu. Güngör, Çelik’i buraya kadar takip ederken sırtına bir bıçak darbesi daha sapladı. Çelik, buna rağmen telefonla yardım istedi. Bıçaklı saldırıdan sonra duvardan atlayarak kaçan Güngör, bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Çelik ambulansla hastaneye kaldırılmasına rağmen öldü.
      Tutuklanan Güngör verdiği ifade de Çelik’in kendisini ölümle tehdit ettiği bunun üzerine, üzerinde taşıdığı bıçakla Çelik’i göğsü ve yüzünden bıçaklayarak yaralandığını öne sürdü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:21

İLGİLİ HABERLER