Asayiş
  • 29.6.2022 14:50

Cinnet getiren koca önce eşini sonra oğlunu öldürdü

Manisa’da yaşayan Hüseyin Yurtseven (71) bir yıldır evi terk edip oğlunun yanına yerleşen 46 yıldır evli olduğu eşi Ummuhan Yurtseven (65) ile barışmaya gitti. Burada oğlu Mustafa Yurtseven (45) ile tartışan Hüseyin Yurtseven cinnet getirerek dehşet saçtı. Önce oğlunu sonra da karısını vuran Hüseyin Yurtseven silahla birlikte polise teslim oldu. Mustafa Yurtseven’in 9 yıllık evli olduğu, beyaz eşya mağazasında çalıştığı öğrenildi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Tevfikiye Mahallesinde, önceki gün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda 65 yaşındaki Ummuhan Yurtseven, 1 yıl önce geçimsizliklik nedeniyle 46 yıllık eşi Hüseyin Yurtseven'i terk ederek oğlu Mustafa Yurtseven'in yanına yerleşti.

Boşanma aşamasındaki eşiyle barışmak isteyen Hüseyin Yurtseven, konuşmak üzere oğlu Mustafa Yurtseven'in evine geldi. Eşinden olumsuz yanıt alan Yurtseven, öfkeden deliye döndü.Evde oğlu ile tartışan Hüseyin Yurtseven dehşet saçtı. Çıkan tartışmada sinirine hakim olamayan Yurtseven, yanında getirdiği tabanca ile önce oğluna, daha sonra eşine birer el ateş etti.Kurşunların isabet ettiği anne ve oğlu, kanlar içerisinde evin mutfağında yere yığıldı. Silah seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

POLİSE TESLİM OLDU

Sağlık ekipleri, anne Ummuhan Yurtseven ve oğlu Mustafa Yurtseven'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Mustafa Yurtseven'in 9 yıllık evli olduğu, beyaz eşya mağazasında çalıştığı öğrenildi. Anne ve oğlunun cansız bedenleri otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.Apartmandan çıkan şüpheli Yurtseven ise suç aletiyle birlikte polise teslim oldu. Yurtseven'in son 1 aydır, oğlunun evinde saklanan Ummuhan Yurtseven'i görmek için fırsat kolladığı ve mahallede dolaştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2022 23:09

İLGİLİ HABERLER