Medya
  • 11.10.2004 02:33

CNN TÜRK 5 YAŞINDA...

CNN Türk, 5. yılını kutluyor. Hızlı, doğru ve etkili habercilikte en çok izlenen kanal olan CNN Türk için bu akşam Çırağan Sarayı’nda bir kutlama düzenlendi. Geceye yayın devi Turner Broadcasting System Inc. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philip I. Kent de katılıyor.

CNN Türk, doğru, etkin ve hızlı habercilikle dolu 5 yılı geride bıraktı.

Bu süre içinde uluslararası arenada birçok başarıya imza atan CNN Türk, 5. yaşını bu akşam Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ve Sema Doğan ile Turner Broadcasting System Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philip I. Kent’in ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda kutlayacak.

Kutlama dolayısıyla yayın devi Turner Broadcasting System Inc. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Philip I. Kent’in yanı sıra, Turner Broadcasting System Avrupa ve Ortadoğu’dan sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Ron Ciccone, CNN Haber Grubu Başkanı Eason Jordan, Turner Broadcasting System Inc. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Turner Broadcasting System Avrupa Başkan Yardımcısı Jeff Kupsky de Türkiye’ye geliyor.

CNN’in kendi ismiyle, Atlanta dışında yönetilen, 24 saat ulusal bir dilde haber yayıncılığı yapan tek ulusal kanal olan CNN Türk, Türkiye’de de yabancı bir medya kuruluşu ile ortak olarak kurulan ilk ve tek yayın kuruluşu olma özelliğini koruyor. 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:04

İLGİLİ HABERLER